Τετάρτη 24 Δεκεμβρίου 2014

Μακιαβελικά σχέδια της ΝΔ με στόχο τους ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής εν' όψει εκλογικής κατάρρευσης ...

Περίεργα σενάρια, τα οποία εμπλέκουν τη Χρυσή Αυγή, ακούγονται τις τελευταίες ώρες από στελέχη της ΝΔ, ακόμη και από τον υποψήφιο Πρόεδρο της Δημοκρατίας Σταύρο Δήμα και τα οποία έχουν σαφώς να κάνουν με την επόμενη ημέρα και συγκεκριμένα την επερχόμενη εκλογική αναμέτρηση. Η ΝΔ, φαίνεται, μετά την φυλάκιση της ηγεσίας και αρκετών βουλευτών του Λαικού Συνδέσμου απεργάζεται σχέδιο με στόχο τους ψηφόρους του εθνικιστικού κόμματος ή τη συσπείρωση των "δεξιών" ψηφοφόρων.
Πριν από λίγη ώρα απάντησε η Χρυσή Αυγή στους "εγκεφάλους" της Συγγρού και θέλουν το κόμμα να κάνει συνδιαλλαγές και να στηρίζει την υποψηφιότητα του Σταύρου Δήμα και μάλιστα σε έντονο τόνο λέγοντας πώς «οι ψήφοι των 16 βουλευτών της Χρυσής Αυγής θα ρίξουν τη μνημονιακή παράγκα των Σαμαρά-Βενιζέλου».

«Οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής που διώκονται παράνομα από το ανθελληνικό καθεστώς θα δώσουν τέλος με την ψήφο τους στην μνημονιακή παράγκα Σαμαρά-Βενιζέλου. Τα σενάρια που διαδίδουν τα φερέφωνά τους στα ΜΜΕ ξεπερνούν τα όρια της γελοιότητας», σημειώνεται στην ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του κόμματος και προστίθεται:
«Στις 25 Ιανουαρίου η Χρυσή Αυγή θα είναι η τρίτη πολιτική δύναμη της χώρας, θα λάβει την τρίτη διερευνητική εντολή για σχηματισμό κυβέρνησης και αυτή θα είναι η μεγαλύτερη ήττα της διεφθαρμένης εξουσίας».
Απ'οτι φαίνεται συνεχίζεται το σχέδιο αρπαγής των ψήφων της ΧΑ που ξεκινησε από "εγκέφαλους" της ΝΔ σε συνεργασία με τον φιλοκυβερνητικό Τύπο. 
"Σεβόμενος τους δημοκρατικούς θεσμούς, δεν πρόκειται να δεχθώ να εκλεγώ Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας με ψήφους της Χρυσής Αυγής". Αυτό δήλωσε ο υποψήφιος για το αξίωμα του Προέδρου της Δημοκρατίας, Σταύρος Δήμας, με αφορμή τη δημοσίευση "σεναρίων" για το ενδεχόμενο υπερψήφισης του από τη ΧΑ.
Όλως "τυχαίως" πιο πριν σήμερα ο αντιπρόεδρος της Βουλής, Χρήστος Μαρκογιαννάκης, "απέρριψε το ενδεχόμενο να δεχθεί η ΝΔ στήριξη από τη Χρυσή Αυγή για την ανάδειξη Προέδρου της Δημοκρατίας"!
«Δεν δεχόμαστε στήριξη από εγκληματική οργάνωση» δήλωσε στο Mega το πρωί της Τετάρτης ο Χρήστος Μαρκογιαννάκης.
Αμέσως μετά μαθαίνουμε την πρόθεσή του να μην ψηφίσει τον Σταύρο Δήμα στην τρίτη ψηφοφορία στην περίπτωση που οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής πουν «ναι» στον κυβερνητικό υποψήφιο, ο Κυριάκος Μητσοτάκης μιλώντας στο Mega.
Ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης προέβλεψε πως και άλλοι βουλευτές της ΝΔ θα κάνουν το ίδιο στην περίπτωση που διαφανεί ότι η Χρυσή Αυγή επιχειρεί τη νομιμοποίησή της μέσα από την διαδικασία εκλογής του ανώτατου πολιτειακού άρχοντα και τόνισε χαρακτηριστικά:
«Ούτε να το συζητάτε. Θα υπάρχουν βουλευτές της ΝΔ οι οποίοι δεν θα ψηφίσουν Πρόεδρο σε περίπτωση που διαφανεί ότι η Χρυσή Αυγή... Κι αν χρειάζεται και εμού συμπεριλαμβανομένου... Εγώ αρνούμαι να συμπράξω σε εκλογή Προέδρου με τη Χρυσή Αυγή.Εγώ δεν πρόκειται να συμπράξω με τη δική μου ψήφο στη νομιμοποίηση της Χρυσής Αυγής μέσα από την προεδρική εκλογή. Θα πω “παρών” και δεν θα το κάνω μόνο εγώ», σημείωσε.
Ο ίδιος εκτίμησε πως στην περίπτωση που οι πρώτοι βουλευτές της Χ.Α. ψηφίσουν Στ. Δήμα θα υπάρξει άμεση αντίδραση επισήμως από την Νέα Δημοκρατία, ώστε να μην εκλεγεί Πρόεδρος και οι βουλευτές να ψηφίσουν «παρών»
Προσπαθούν δηλαδή ετσιθελικά στη Συγγρού να εμπλέξουν μαζί τους την ΧΑ, τώρα που οι βουλευτές της είναι στη φυλακή για να φάινεται ότι υπάρχουν συνδιαλλαγές. Ξεχνούν όμως ότι σε τρεις μήνες βγαίνουν έξω οι τρεις πρώτοι προφυλακισθέντες, λόγω παρέλευσης του 18μηνου, μέσα σε αυτούς ο αρχηγός του Λαϊκού Συνδέσμου Ν.Μιχαλολιάκος αλλά και ο Χ.Παπάς.
Σημειώνεται ότι με το σενάριο αυτό στην ουσία στην Συγγρού αναγνωρίζουν ότι πάνε για εκλογές, και ότι η Χρυσή Αυγή θα "λεηλατήσει" κυριολεκτικά ότι έχει απομείνει από την δεξιά "δεξαμενή" των ψηφοφόρων της ΝΔ. "Λερώνοντας" με το έτσι θέλω την ΧΑ για δήθεν συναλλαγές με τη ΝΔ αποσκοπούν στην απόσπαση απογοητευμένων ψηφοφόρων.Μακιαβελικό σχέδιο που δέιχνει απελπισμένους ανθρώπους.





































defencenet.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com