Τετάρτη 24 Δεκεμβρίου 2014

“Το μαύρο που θα φάνε στην τρίτη ψηφοφορία θα είναι σαν των Μαυρογιαλούρων”!...


Ο τηλεοπτικός σταθμός Mega αλλά και συστημικά site εδώ και ώρες μεταδίδουν και αναφέρουν ότι η Χρυσή Αυγή θα ψηφίσει στην τρίτη εκλογή για πρόεδρο της Δημοκρατίας “Σταύρο Δήμα”. Το θέμα μας κίνησε το ενδιαφέρον και μας δημιούργησε υποψίες. Για το λόγο αυτό επικοινωνήσαμε για να δούμε τι συμβαίνει. Πριν από λίγη ώρα ο συνήγορος του Ν.Μιχαλολιάκου, γνωστός ποινικολόγος, Τάκης Μιχαλόλιας, μας μετέφερε επακριβώς τη δήλωση του ίδιου του αρχηγού της οργάνωσης από τον Κορυδαλλό: ” Το μαύρο που θα φάνε και στην τρίτη διαδικασία θα είναι σαν των Μαυρογιαλούρων. Αυτή είναι η δήλωση του Νίκου Μιχαλολιάκου που ουδείς αναφέρει”, μας δήλωσε ο κ.Μιχαλόλιας ενώ μας παρέπεμψε στα όσα έχει αναφέρει ήδη ο έγκλειστος αρχηγός της Χ.Α στο site της οργάνωσης, τα οποία έχουν ως εξής:
“Σταθερή και ακλόνητη η Χρυσή Αυγή καταψήφισε την επιλογή της θλιβερής συγκυβερνήσεως Σαμαρά – Βενιζέλου και στην δεύτερη ψηφοφορία, όπως με συνέπεια θα πράξει και στην τρίτη. Θα πολεμήσουμε την πολιτική του Μνημονίου μέχρι της τελικής απελευθερώσεως της Χώρας από τους διεθνείς τοκογλύφους και η επόμενη νικηφόρα μάχη θα είναι η ψηφοφορία της 29ης Δεκεμβρίου 2014, η οποία θα ρίξει στα πολιτικά απόβλητα τον Σαμαρά και τον συνέταιρό του Βενιζέλο”.




















http://www.makeleio.gr/?p=238292

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com