Τετάρτη 24 Δεκεμβρίου 2014

ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΓΙΑ ΛΑΖΟΠΟΥΛΟ: ΕΒΓΑΛΕ 3 ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ; ...



Ερώτηση στη Βουλή, προκειμένου να διαπιστώσει αν αληθεύουν τα δημοσιεύματα που εμφανίζουν τον Λάκη Λαζόπουλο, ως έναν από εκείνους που έβγαλαν χρήματα στο εξωτερικό εν μέσω κρίσης, θα καταθέσει ο Άδωνις Γεωργιάδης, όπως ανακοίνωσε ο ίδιος.
«Σήμερα διάβασα σε τρία blogs ότι ο γνωστός καλλιτέχνης, Λάκης Λαζόπουλος, που ξεκίνησε την ιστορία με τον Χαϊκάλη, και που κάνει τόσο σκληρή προσπάθεια να έρθει ο ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία, συγκαταλέγεται στους Έλληνες που έβγαλαν εκατομμύρια ευρώ στο εξωτερικό την ώρα της κρίσης. Περίπου τρία εκατομμύρια ευρώ», σχολίασε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, μιλώντας στο Star.
Και συμπλήρωσε: «Δεν ξέρω αν είναι αλήθεια. Θα κάνω ερώτηση στη Βουλή για αυτό».!!!





























































































































Read more: http://www.newsbomb.gr/politikh/political-parties/story/536571/georgiadis-gia-lazopoylo-evgale-3-ekat-eyro-sto-exoteriko#ixzz3Mo2SylXw

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com