Δευτέρα 29 Δεκεμβρίου 2014

ΕΚΛΟΓΕΣ 2015: Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΚΡΙΣΕΩΣ ΕΦΤΑΣΕ...


Για όσους οδήγησαν τη χώρα στα μνημόνια της... σωτηρίας των δανειστών και τον ελληνικό λαό στην εξαθλίωση.
Για εκείνους που δεν τίμησαν τον όρκο που έδωσαν όταν ανέλαβαν τη διακυβέρνηση της Ελλάδας, να υπερασπιστούν τα συμφέροντα των πολιτών της και να τηρήσουν όσα προβλέπει το ελληνικό Σύνταγμα.
Για αυτούς που εβρισκόμενοι στην απέναντι όχθη, την αντιμνημονιακή, έχουν «επενδύσει» πάνω στην απελπισία του κόσμου και την ανάγκη να δει «άσπρη μέρα», ευελπιστώντας πως δεν θα πέσουν και πάλι θύματα πολιτικής εξαπάτησης.


Μα πάνω απ' όλα για το σύνολο των Ελλήνων ψηφοφόρων που αυτή τη φορά και γνωρίζουν τι εστί μνημόνιο, αλλά και ξέρουν τι θα σημάνει η αποχή από μια ακόμη εκλογική διαδικασία.
Η Μέρκελ και ο Σόιμπλε, η Λαγκάρντ και ο Τόμσεν γνωρίζουν πιο καλά από τον Αντώνη Σαμαρά και τον Αλέξη Τσίπρα, πως η βούληση του ελληνικού λαού θα είναι αυτή που τελικά θα υποχρεωθούν να σεβαστούν, ανεξάρτητα από τα εκβιαστικά τρικ και τις κινήσεις πανικού που σήμερα κάνουν, διαπιστώνοντας ότι κινδυνεύει να χαθεί το ελληνικό «φιλέτο» που χρησιμοποιούν ως πειραματόζωο, πριν περάσουν στα «σκληρά» της ιταλικής, της γαλλικής και της ισπανικής οικονομίας.
Γι' αυτό και τούτες τις στιγμές απαιτείται από όλους τους Έλληνες η μέγιστη συσπείρωση και η μεγαλύτερη δυνατή αποφασιστικότητα, ώστε να δοθεί στη νέα διακυβέρνηση της χώρας, όποια και αν είναι αυτή, η μέγιστη δύναμη που απαιτείται, προκειμένου να είναι σε θέση να τη χρησιμοποιήσει θετικά, για να επαναδιαπραγματευτεί τους όρους της επόμενης συμφωνίας.
Υπολογίζοντας πρώτα τα συμφέροντα των Ελλήνων και εν συνεχεία τις δανειακές υποχρεώσεις της χώρας.
Αντιμετωπίζοντας πρώτα την ανθρωπιστική κρίση που καθημερινά οδηγεί δεκάδες ελληνικές οικογένειες στα όρια της φτώχειας και της εξαθλίωσης και εν συνεχεία τις παράλογες απαιτήσεις των τροϊκανών.
Από τη στιγμή που η χώρα οδηγείται σε πρόωρες εθνικές εκλογές, ουδείς πλέον μπορεί να ισχυριστεί ότι δεν γνωρίζει, ποιο είναι το πρώτο πράγμα που θα πρέπει να κάνει.
Η άσκηση του εκλογικού δικαιώματος είναι το υπέρτατο δικαίωμα που έχουν οι Έλληνες και το μοναδικό τους όπλο απέναντι σε όλους εκείνους που μέχρι τώρα αποφάσισαν και καθόρισαν το μέλλον των επόμενων γενεών, δίχως να έχουν τη λαϊκή νομιμοποίηση.
Η ώρα της κρίσεως έφτασε...
Ας ελπίσουμε, σύντομα, να έρθει και η ώρα της απόδοσης ευθυνών κατά εκείνων που οδήγησαν την Ελλάδα στα «χέρια» της Μέρκελ και των αδίστακτων τοκογλύφων του ΔΝΤ.














Read more: http://www.newsbomb.gr/politikh/news/story/538026/ekloges-2015-h-ora-tis-kriseos-eftase#ixzz3NHucma9d

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com