Τρίτη 25 Νοεμβρίου 2014

Ένας άνθρωπος βρέθηκε στα χρονικά να παραιτηθεί για λόγους ευθιξίας για τα ΧΑΛΙΑ του Ε.Σ.Υ και ο Βορίδης δεν έκανε αποδεκτή την παραίτησή του! ...



Δεν έγινε δεκτή η παραίτηση του προέδρου του ΕΚΑΒ, Δημήτρη Παπαγιαννίδη. Αν και με επιστολή του θέλησε με αυτό τον τρόπο να αναλάβει την ευθύνη για το περιστατικό στη Σάμο, που στοίχισε τη ζωή ενός άνδρα, ο υπουργός Υγείας δεν έκανε δεκτό το αίτημά του.
Στην επιστολή του προς τον Μάκη Βορίδη, ο κ. Παπαγιαννίδης ανακοίνωσε την απόφασή του να παραιτηθεί, αναλαμβάνοντας την ευθύνη για την καθυστερημένη κινητοποίηση ασθενοφόρου στη Σάμο, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του 34χρονος πατέρας τεσσάρων παιδιών.
Το τροχαίο συνέβη στις 20 Νοεμβρίου, όταν ο άτυχος άντρας έχασε τον έλεγχο του δικύκλου που οδηγούσε και προσέκρουσε σε κολόνα. Το ατύχημα συνέβη στις 17:45 και το πρώτο τηλεφώνημα στο ΕΚΑΒ έγινε στις 18:03. Δύο λεπτά αργότερα το Κέντρο δήλωσε αδυναμία να στείλει ασθενοφόρο γιατί το μοναδικό που υπήρχε μετέφερε άλλον ασθενή. Στις 18:06 ο διοικητής του νοσοκομείου της Σάμου ζήτησε τη βοήθεια του στρατού. Περίπου 40 λεπτά μετά την κλήση στο ΕΚΑΒ, το ασθενοφόρο της ταξιαρχίας έφυγε από το νοσοκομείο της Σάμου με πλήρωμα δύο γιατρούς για να επιστρέψει περίπου μια ώρα αργότερα με τον άνδρα, ο οποίος όμως ήδη είχε αφήσει την τελευταία του πνοή.
Ομως, με μία λιτή ανακοίνωση, το υπουργείο Υγείας έκανε γνωστό ότι η παραίτηση δεν έγινε δεκτή. «Η υποβληθείσα παραίτηση του προέδρου του ΔΣ του ΕΚΑΒ, Δημήτρη Παπαγιαννίδη, δεν γίνεται δεκτή από τον υπουργό Υγείας, Μάκη Βορίδη. Ο κ. Παπαγιαννίδης θα συνεχίσει να ασκεί τα καθήκοντά του κανονικά», αναφέρει η ανακοίνωση.




































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com