Τρίτη 25 Νοεμβρίου 2014

"Τιμητική" άδεια στον υπαξιωματικό της πύλης από τον Δένδια αλλά "αθώος" και ο ναύαρχος ...


Υπουργικό μπράβο στον υπαξιωματικό που έκανε σωστά την δουλειά του στην κεντρική πύλη του ΥΠΕΘΑ αλλά και “προστασία” του ανώτατου αξιωματικού . Ο Νίκος Δένδιας πιεζόμενος αφόρητα από τους ανωτάτους να μην τιμωρήσει τον ναύαρχο έστειλε το μήνυμα που πρέπει με την τιμητική άδεια στον υπαξιωματικό,αλλά δεν θέλησε να προχωρήσει παραπέρα.

Ο κ.Δένδιας μέχρι και την Παρασκευή είχε εξαιρετικά άγριες διαθέσεις .Τον είχαν πληροφορήσει μάλιστα ότι ο συγκεκριμένος ανώτατος είναι ο μοναδικός ο οποίος είχε τιμωρηθεί από Α/ΓΕΝ. Όχι τον σημερινό,αλλά τον προκάτοχό του.

Ο ΥΕΘΑ λειτουργώντας με τα δεδομένα του υπουργείου Δημοσίας Τάξεως ήθελε να προχωρήσει σε επιβολή ποινής στον ναύαρχο,κάτι που προκάλεσε σοκ στο κατεστημένο, το οποίο με επίμονο και επιδέξιο “μασάζ” κατάφερε να πείσει τον ΥΕΘΑ να μην προχωρήσει. Ο Δένδιας όμως ήταν ανένδοτος στο θέμα της άδειας -τιμητικής επί της ουσίας- στον υπαξιωματικό για την ορθή εκτέλεσεη των καθηκόντων του.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το πόρισμα της άτυπης διοικητικής εξέτασης που έγινε “δεν προκύπτουν ευθύνες για τον ανώτατο”. Η άδεια στον υπαξιωματικό βέβαια είναι το “ηχηρό μήνυμα” του Δένδια και αυτό κρατάμε.

 Η εκπληκτική φωτογραφία με το περιστέρι...που στέλνει το μήνυμα είναι του Νίκου Παναγιωτόπουλου.























http://www.onalert.gr/stories/timitiki-adeia-ston-ypaxiomatiko-tis-pylis/38792

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com