Τρίτη 25 Νοεμβρίου 2014

«Αιέν Υψικρατείν, ου κολακεύειν και επαιτείν!» ...


Στην μηνιαία εφημερίδα της Ένωσης Απόστρατων Αξιωματικών Αεροπορίας (Ε.Α.Α.Α.), «Ηχώ των αιθέρων», στο φύλλο του Οκτωβρίου 2014 είδαμε φαρδιά πλατιά στην 1η σελίδα έναν χαιρετισμό στον απερχόμενο ΥΕΘΑ Δημήτρη Αβραμόπουλο.

 

Για ποιο χαμόγελο ομιλείτε κύριοι εκπρόσωποι;;; της ΕΑΑΑ;
Μήπως για το «πετσόκομμα» μισθών-συντάξεων των στελεχών-αποστράτων των Ενόπλων μας Δυνάμεων;
Μήπως για τις εθνοκτόνες, επικίνδυνες (σε βαθμό εσχάτης προδοσίας) περικοπές στους εξοπλισμούς, την συντήρηση των οπλικών μας συστημάτων, την προμήθεια ανταλλακτικών, που έχουν ως θλιβερό επακόλουθο τον κανιβαλισμό μέρους των υπαρχόντων οπλικών συστημάτων προκειμένου να είναι ετοιμοπόλεμα άλλα;
Μήπως για τον διωγμό των εφέδρων με την «ταπεινωτική» δόλια απαγόρευση της συμμετοχής τους στις παρελάσεις για την 28η Οκτωβρίου; Των εφέδρων που σχεδόν αποκλειστικά και με προσωπικές τους θυσίες-έξοδα εκπαιδεύονται, οργανώνονται, προκειμένου να είναι πανέτοιμοι για την άγια ώρα που θα κληθούν να υπερασπιστούν την Πατρίδα.
Μήπως για την φρεγάτα που δεν πήγε στην Κύπρο μας μόλις πριν από λίγες εβδομάδες, την ίδια στιγμή που οι προαιώνιοι εχθροί μας, οι Τούρκοι, αλωνίζουν όχι μόνο στο Αιγαίο αλλά και στην κυπριακή ΑΟΖ με ερευνητικά σκάφη, πολεμικά πλοία ακόμη και τούτη την στιγμή;
Μήπως για το άδειασμα του Αβραμόπουλου (ως υπουργού Εξωτερικών) απέναντι σε πραγματικούς συμμάχους μας, όπως στην περίπτωση Άσσαντ στη Συρία, όπου με μια παράλογη, αντίθετη με τα ελληνικά συμφέροντα απάντηση σε ερώτηση της Χρυσής Αυγής σχετικά με το μέλλον των Ελληνορθόδοξων στη Συρία, στήριξε τους Ισλαμιστές, όπως χαρακτηριστικά καταγράφεται: «Μετά την μακρά περίοδο της αιματοχυσίας, για την οποία το συριακό καθεστώς φέρει πρωταρχική ευθύνη, η Ελλάδα θεωρεί ότι ο Πρόεδρος Άσσαντ έχει απονομιμοποιηθεί και θα πρέπει να διευκολύνει, με την αποχώρησή του, την οικοδόμηση ενός ειρηνικού μέλλοντος για όλους τους Σύριους, ανεξαρτήτως εθνοτικής ή θρησκευτικής κοινότητας».
 Μήπως για την καθημερινή συνολική απαξίωση των Ελλήνων Αξιωματικών σε οικονομικό, ηθικό, αξιακό επίπεδο;
Αλλά εδώ η Ν.Δ., την οποία και δείχνετε ότι απροκάλυπτα εξυπηρετείτε, είχε μεσίστιες τις σημαίες σε στρατόπεδα και αστυνομικά τμήματα για το θάνατο του μπολσεβίκου εθνοπροδότη και αρχισφαγέα αιχμαλώτων και τραυματιών «καπετάν-Γιώτη» (κατά κόσμον Χαρίλαου Φλωράκη) και δεν αντιδράσατε, στα «πταίσματα» του Αβραμόπουλου θα διστάσετε;
Πάνω εκεί που αναρωτιέμαι αν όλο το σκεπτικό μου είναι λάθος, αν μήπως υπερβάλλω και διακατέχομαι από προκατάληψη απέναντί σας (με το «σας» εννοώ την συντακτική ομάδα και όχι το σύνολο των αποστράτων), με το που γυρίζω σελίδα, μου φεύγουν και τα τελευταία ψήγματα τυχόν επιφύλαξης που ενδεχομένως να είχα.
Στην σελίδα 3, κάτω από μια συγκλονιστική επιστολή προς τον υπουργό Οικονομικών, Γκίκα Χαρδούβελη, εκ μέρους του Συντονιστικού Συμβουλίου των τριών Ενώσεων Αποστράτων Αξιωματικών σχετικά με τα δίκαια οικονομικά αιτήματά σας, εσείς αυτοδιαψεύδεσθε βάζοντας ένα κείμενο που αναφέρεται στο όψιμο-υποκριτικό- και εν τέλει καταγέλαστο «ενδιαφέρον» των βουλευτών της ΝΔ (!!!) σχετικά με την αποκατάσταση των αποδοχών των στελεχών των ενόπλων δυνάμεων.

Κύριοι της Ε.Α.Α.Α., οι καταθέτοντες την ερώτηση βουλευτές της Ν.Δ. είναι οι ίδιοι που ψήφισαν ένα μνημόνιο (και μάλιστα χωρίς να το διαβάσουν), εκατοντάδες εθνοκτόνους εφαρμοστικούς νόμους, καθώς και όλες τις περικοπές, στις οποίες υποκριτικά αναφέρονται στην ερώτησή τους, χύνοντας κροκοδείλια δάκρυα οι βουλευτές της αποσαθρούμενης και καταρρέουσας Νδούλας.
Αλήθεια, πόσες φορές έχετε βάλει στην εφημερίδα σας κάποιες από τις εκατοντάδες ερωτήσεις, οι οποίες έχουν κατατεθεί από βουλευτές της Χρυσής Αυγής που αναφέρονται σε ζητήματα προσωπικού των Ενόπλων μας Δυνάμεων και όχι μόνο;
Και αν η Χρυσή Αυγή είναι για εσάς (τους εναπομείναντες αποδεδειγμένα υποστηρικτές της ΝΔ) κακή και εγκληματική οργάνωση(!!!), βάλτε αντίστοιχες έστω ερωτήσεις άλλων κομμάτων (έστω κι αν δεν τις πιστεύουν) έτσι …. για «τα μάτια του κόσμου», για να μην αυτοκαρφώνεστε δηλαδή ότι είστε όργανα, πολιτικά ενεργούμενα της ΝΔ.
Αλήθεια, ο υπουργός Οικονομικών κύριος Χαρδούβελης, δεν είναι μέλος της συγκυβέρνησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ; Της ίδιας κυβέρνησης που στηρίζουν οι υποκριτές ερωτώντες βουλευτές της ΝΔ;
Τέλος, εσείς οι ίδιοι δεν καταστρατηγήσατε την δεοντολογία που υπαγορεύουν οι αρχές και οι αξίες που υπηρετήσατε, παραβιάζοντας την 4η προϋπόθεση για την δημοσίευση κειμένων στην εφημερίδα σας: να μην έχουν κομματική χροιά;
Δεν λέτε να καταλάβετε το αυτονόητο. Η ΝΔ που επί τόσα χρόνια εμπαίζει το προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων τελειώνει. Όλο και περισσότεροι απόστρατοι και εν ενεργεία στελέχη ακολουθούν την Χρυσή Αυγή, το μοναδικό εθνικιστικό πατριωτικό κίνημα στην Πατρίδα μας.
Κρίμα στα φαρδιά γαλόνια σας και στον αετό που φορούσατε περήφανα ως σύμβολο  υψιπέτειας και ήθους .



ΗΛΙΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΟΣ

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com