Τρίτη 25 Νοεμβρίου 2014

ΕΚΤΑΚΤΟ: ΣΚΑΝΔΑΛΟ: ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΖΕΤΑΙ Η ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΜΙΖΑΔΟΡΟΥ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ Α.ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΥ-ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙ Ο ΑΚΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩ .....


Ανοίγει η πόρτα της φυλακής για την Αρετή Τσοχατζοπούλου καθώς το Πενταμελές Εφετείου Κακουργημάτων έκανε δεκτή την αίτηση αναστολής εκτέλεσης της ποινής της 12χρονης κάθειρξης που της εχει επιβληθεί για την υποθεση με τις χρυσές μίζες.

 Αντίθετα ομόφωνα απέρριψαν για μια ακόμα φορά την αιτηση αποφυλάκισης της Βίκυς Σταμάτη.
Αυτή ήταν η τρίτη αίτηση της κόρης του Ακη Τσοχατζόπουλου η οποία έγινε δεκτή με πλειοψηφία 3 έναντι 2.
Στο άκουσμα της απόφασης η κατηγορουμένη ξέσπασε σε λυγμούς ενώ ο πατερας της Ακης Τσοσοχατζόπουλος έσπευσε να την φιλήσει και να την αγκαλιάσει μέσα στο ακροατήριο. “Αν δεν έλεγε και εδω έξω τι άλλο θα ακουγαμε”, αναφώνησε ο πρωην υπουργός σε διακοπή της συνεδρίαςης.
Το δικαστήριο της επέβαλλε απαγόρευση εξόδου απο τη χώρα, εμφανιση 2 φορες το μήνα στο ΑΤ της περιοχής της και εγγυοδοςία 30.000 ευρω παρα την παράσκληση εκ μέρους του συνηγόρου της Μιχάλη Δημητρακοπούλου να μην της επιβληθεί εγγυηση αφου “επέστρεψε όλα τα ακίνητα και δεν υπάρχει ούτε ευρώ”. Σε λυγμούς και χειροκροτήματα ξέσπασαν στο ακροατήριο και οικείοι της ενώ αντίθετα κατήφεια υπήρξε στην πλευρά των συνηγόρων της Βικυς Σταμάτη που επισης έχει καταδικαστεί σε κάθειρξη 12 ετών και απορριφθηκε και η τέταρτη αιτηση αποφυλάκιςής της.






















http://www.makeleio.gr/?p=216518

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com