Δευτέρα 24 Νοεμβρίου 2014

Η αγωνία του Νίκου Δένδια για τη σύζυγό του-Παραλίγο να πνιγεί από το φαγητό που κόλλησε στο λαιμό τηs...



Όλα έγιναν το περασμένο Σάββατο κατά τη διάρκεια γεύματος στην Πάτρα, όπου βρέθηκαν ο υπουργός Άμυνας, Νίκος Δένδιας και η σύζυγός του.Η επίσκεψή τους ήταν ιδιωτική, με τον υπουργό Άμυνας να βρίσκει την ευκαιρία να συναντηθεί και να γευματίσει με γνωστούς παράγοντες της πόλης.
Κατά τη διάρκεια του γεύματος, η σύζυγος του υπουργού Άμυνας, Δάφνη Λάλα, υπέστη ένα ατύχημα, αφού κομμάτι από το φαγητό της, κόλλησε στο λαιμό της.
Στενός φίλος του ζεύγους Δένδια τη μετέφερε στο 409 πρώην Στρατιωτικό Νοσοκομείο. Εκεί, οι γιατροί κατάφεραν να την αφαιρέσουν το υπόλειμμα φαγητού από το λαιμό της.
Στη συνέχεια, ο κ. Δένδιας έφυγε για το Αγρίνιο, όπου ήταν κεντρικός ομιλητής σε εκδήλωση για τα 40 χρόνια της Νέας Δημοκρατίας, αλλά το βράδυ επέστρεψε στην Πάτρα και δείπνησε με τη σύζυγό του και φιλικό τους ζευγάρι σε γνωστό εστιατόριο της Ηρώων Πολυτεχνείου.







Πηγή: dytikanea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com