Παρασκευή 10 Οκτωβρίου 2014

BINTEO--ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ ΕΜΕΙΝΕ ΕΓΚΥΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ...ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ!!!



Η λευκή γυναίκα γέννησε ένα μαύρο μωρό ενώ ο άντρας της ήταν… φαντάρος! Η υπόθεση είναι ολωσδιόλου πραγματική και συνέβη… στην Νέα Υόρκη της Αμερικής, εκεί που όλα μπορούν να συμβούν ακόμα και μία εγκυμοσύνη χωρίς… άντρα! Μία 38χρονη γυναίκα κατάφερε να μείνει έγκυος βλέποντας μία ταινία με πορνό περιεχόμενο.
Η διαφορά από όλες τις υπόλοιπες πορνό ταινίες, είναι ότι η συγκεκριμένη ήταν τρισδιάστατη.
Ο σύζυγος της, ο οποίος υπηρετούσε στο Ιράκ, επέστρεψε και είδε μέσα στο σπίτι ένα μαύρο μωράκι.
Όταν εκείνος της ζήτησε εξηγήσεις εκείνη του απάντησε ότι ήταν πολύ πεινασμένη για… σεξ και αναγκάστηκε (κάποιος μπορεί να της έβαλε και όπλο στον κρόταφο), να δει την τρισδιάστατη ταινία.
Εννέα μήνες μετά έμεινε έγκυος.
Ο σύζυγος της ο οποίος σκοπεύει να μηνύσει την κινηματογραφική εταιρεία, δήλωσε για το περιστατικό: « Ναι, την πιστεύω. Έτσι όπως έχει γίνει η τεχνολογία, όλα είναι πλέον πιθανά. Ξέρω ότι δε θα με απατούσε ποτέ άρα η εξήγηση της με κάλυψε»
Επίσης σε έχει καλύψει και εκεί ψηλά στο μέτωπο...
Δείτε το βίντεο και μακριά από τρισδιάστατες ταινίες γιατί μπορεί να… μεταμορφωθείτε!























 http://www.makeleio.gr/?p=182317

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com