Παρασκευή 10 Οκτωβρίου 2014

ΑΙΣΧΡΟΙ--Τι Τζιχαντιστής, τι Λοκατζής; !!!



Με ένα προκλητικό άρθρο, ο ιστότοπος novazora.gr της φιλοσκοπιανής εφημερίδας Нова Зора (Νόβα Ζόρα) που σχετίζεται με το Ουράνιο Τόξο της Φλώρινας, εξισώνει (!) τους φανατικούς μακελάρηδες Τζιχαντιστές του ISIS με τους Έλληνες Καταδρομείς...
Το άρθρο με τίτλο: "οι ένοπλες δυνάμεις της καθυστέρησης", αναφέρεται με άκρως προσβλητικές εκφράσεις κατά του προσωπικού των Ειδικών Δυνάμεων, υποστηρίζοντας πως η καλλιέργεια του μίσους στα 10χρονα παιδιά των φανατικών ισλαμιστών από τον ISIS, είναι το ίδιο με τα ... συνθήματα που φωνάζουν οι Λοκατζήδες μας!
Μάλιστα στο κείμενο αναφέρονται και συγκεκριμένα συνθήματα του ISIS που στρέφονται κατά του δυτικού κόσμου, ενώ στη συνέχεια αναφέρονται και τα συνθήματα των Ελλήνων Καταδρομέων - από βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας πριν από λίγο διάστημα - ενώ γίνεται λόγος και για τα συνθήματα που είχαν φωνάξει οι Υποβρύχιοι Καταστροφείς του Πολεμικού Ναυτικού στην παρέλαση για την επέτειο της 25ης Μαρτίου, το 2010.
Ο ... συγγραφέας αφού γράφει πως "τα συνθήματα στα δυο βίντεο είναι ταυτόσημα", μιλά για "ενέσεις μίσους" και καταφέρεται και εναντίον της ηγεσίας των Ενόπλων Δυνάμεων, αλλά και της πολιτικής ηγεσίας, ενώ καταλήγει στο "συμπέρασμα" πως όλα αυτά οφείλονται στη "γενικότερη καθυστέρηση της χώρας" (μας)!
Ολόκληρο το κείμενο μπορείτε να το διαβάσετε ΕΔΩ























 http://defenceline.gr/index.php/news/item/2032-lok

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com