Παρασκευή 10 Οκτωβρίου 2014

Τραγωδία στο Βόλο: Εκτός κινδύνου ο τραυματίας υπολοχαγός ...



Εξήλθε του Αχιλλοπούλειου Νοσοκομείου Βόλου ο υπολοχαγός του 505 Τάγματος Πεζοναυτών που τραυματίστηκε στην κοιλιά από θραύσμα του όλμου που εξερράγη στο πεδίο βολής.

Ο υπολοχαγός θα συνεχίσει την νοσηλεία του στο Στρατιωτικό Νοσοκομείο Λάρισας, εκτός κινδύνου, όπως αναφέρθηκε από αρμόδια στρατιωτική πηγή.
Η εγχείρηση του Υπολοχαγού, η οποία εξελίχθηκε ομαλά, έγινε αμέσως μετά το δυστύχημα στο Αχιλλοπούλειο Νοσοκομείο Βόλου, όπου μεταφέρθηκε.
Έφερε θραύσμα όλμου στη δεξιά πλάγια κοιλιακή χώρα. Κατά την επέμβαση δεν ανευρέθη τραυματισμός κανενός ζωτικού οργάνου και του αφαιρέθηκε θραύσμα μήκους 2,5-3cm.
Ο Εισαγγελέας του Αναθεωρητικού Δικαστηρίου συνεχίζει την διερεύνηση των συνθηκών του δυστυχήματος.






















newsbomb

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com