Παρασκευή 10 Οκτωβρίου 2014

Ημερήσια αποζημίωση στο προσωπικό του Λιμενικού Σώματος ...


Με απόφαση τoυ υπουργού Ναυτιλίας και Αιγαίου, Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη, επιλύεται ένα χρόνιο πρόβλημα που αφορά την αποζημίωση των πληρωμάτων Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ που υπηρετούν στα περιπολικά, ναυαγοσωστικά και αντιρρυπαντικά πλοία/σκάφη, για τις περιπολίες που πραγματοποιούν. 
 
Επισημαίνεται ότι η απόφαση συνυπογράφεται από τον Αναπληρωτή Υπουργό Οικονομικών, Χρήστο Σταϊκούρα και έρχεται να θεραπεύσει νομοθετικό κενό που υπήρχε και έθετε στρεβλώσεις στην καταβολή της αποζημίωσης.
    
Στην απόφαση του υπουργού Ναυτιλίας και Αιγαίου, πέραν των προβλεπομένων στο ν. 2685/1999 και στο π.δ. 200/1993 που αφορούν τις εκτός έδρας αποζημιώσεις των πληρωμάτων, καθορίζεται το ύψος της ημερήσιας αποζημίωσης που θα καταβάλλεται κατά μήνα ανά άτομο στα πληρώματα των Περιπολικών Πλοίων – Σκαφών (Π.Λ.Σ.) του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής. 
 
Το ποσό ανέρχεται στα 14,68 ευρώ ανά ημέρα και θα βαρύνει τον τακτικό προϋπολογισμό του ειδικού φορέα του Αρχηγείου Λ.Σ – ΕΛ.ΑΚΤ.
 
 























defencenet.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com