Πέμπτη 9 Οκτωβρίου 2014

"Απασφάλισε" η Ν.Μπακογιάννη: Ρουκέτες κατά Σαμαρά για την απουσία του και αιχμές για την επιλογή Βορίδη ...


Μιλώντας στο ΣΚΑΪ, η Ντόρα Μπακογιάννη επιτέθηκε με σφοδρότητα στους συνεργάτες του πρωθυπουργού γιατί δεν μετέφεραν την σημερινή συζήτηση στη Βουλή 1-2 ημέρες μετά, ώστε να είναι και ο ίδιος στη Βουλή,
H N.Mπακογιάννη έδειξε ενοχλημένη γιατί θα λείψει ο Σαμαράς σήμερα από τη Βουλή και άφησε αιχμές για την επιλογή του πρωθυπουργού να ορίσει το Μάκη Βορίδη εισηγητή στην πρόταση για την ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση.
Σε δηλώσεις της στην τηλεόραση του Σκάι, έκανε λόγο για «λάθος» από την πλευρά των συμβούλων του πρωθυπουργού και σημείωσε πως η ψηφοφορία θα έπρεπε να έχει τοποθετηθεί το Σαββατοκύριακο, ώστε ο κ. Σαμαράς να είναι στη Βουλή για να αντιμετωπίσει τον Αλέξη Τσίπρα.
Μάλιστα η ίδια συνέχισε την κριτική προς την κυβέρνηση με αποδέκτη κυρίως τον πρωθυπουργό λέγοντας ότι η ΝΔ θα πρέπει να λάβει πρωτοβουλίες για να μειώσει το δημοσκοπικό προβάδισμα του ΣΥΡΙΖΑ. με άξονες τις αλλαγές στο φορολογικό σύστημα, τη βελτίωση της «συνοχής» της παράταξης, και τέλος πολιτικά ανοίγματα στον «ορφανό» χώρο του κέντρου και της κεντροδεξιάς, αλλά σε πολιτική και όχι προσωπική βάση.
«Η ΝΔ μπορεί να γυρίσει το παιχνίδι», συμπλήρωσε, προσθέτοντας πως, μετά τις προσπάθειες που κατέβαλε, η κυβέρνηση πρέπει τώρα να δώσει έμφαση σε πολιτικές που θα "αυξήσουν την πίτα" για τους πολίτες.
Κριτική όμως άσκησε και για τον ΕΝΦΙΑ, ένα φορολογικό μέτρο που έχει ξεσηκώσει ουκ ολίγες αντιδράσεις και φαίνεται να έχει στοιχίσει τουλάχιστον δημοσκοπικά στη ΝΔ.
Είναι «λάθος» ο ΕΝΦΙΑ, ακόμα και μετά τις διορθώσεις που έγιναν, ανέφερε ακόμη η κ. Μπακογιάννη και τάχθηκε υπέρ μιας οριζόντιας μείωσης των αντικειμενικών αξιών των ακινήτων κατά 30%. Μια πρωτοβουλία που κατά την ίδια μπορεί να αναλάβει η κυβέρνηση και χωρίς την έγκριση της τρόικα, αφήνοντας σαφείς αιχμές για τον τρόπο με τον οποίο διαπραγματεύεται με την τρόικα το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης.
Η ίδια αναφέρθηκε και στις δηλώσεις Γεωργιάδη για τις καταθέσεις, σχολιάζοντας πως «δεν ήταν η ευτυχέστερη δήλωση».
Η Ντόρα επιβεβαίωσε με τα λεγόμενά της ότι το κλίμα είναι πάρα πολύ βαρύ στη ΝΔ...
 





























defencenet.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com