Πέμπτη 9 Οκτωβρίου 2014

ΦΩΤΟ --ΠΑΤΡΑ: Σε κλίμα οδύνης η κηδεία του 19χρονου Φώτη Ανδρικόπουλου-Με λευκά στεφάνια αποχαιρετούν οι φίλοι και οι συγγενείς- Με στρατιωτικές τιμές η κηδεία...




Σε κλίμα οδύνης και με στρατιωτικές τιμές ξεκίνησε πριν από λίγα λεπτά η εξόδιος ακολουθία στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Πετρωτού Πατρών, όπου συγγενείς και φίλοι λένε το τελευταίο αντίο στον οπλίτη Φώτη Ανδρικόπουλο.
Με λευκά στεφάνια αποχαιρετούν συγγενείς και φίλοι τον 19χρονο Φώτη Ανδρικόπουλο.
Τραγικές φιγούρες κατά την εξόδιο ακολουθία προεξαρχόντος του Μητροπολίτη Πατρών κ. Χρυσοστόμου, είναι οι γονείς του 19χρονου οπλίτη Φώτη Ανδρικόπουλου, ενώ η εκκλησία του Αγίου Αθανασίου είναι κατάμεστη από φίλους, συμμαθητές, αλλά και από φαντάρους που έκαναν μαζί του τη θητεία τους.
Ανάμεσα στα στεφάνια βρίσκονται αυτό του Προέδρου της Δημοκρατίας Κάρολου Παπούλια, του Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά καθώς και του Υπουργού Δημοσίας Τάξεως και Προστασίας του Πολίτη Βασίλη Κικίλια.
Από το πρωί οι καμπάνες στον Ιερό Ναό χτυπούσαν πένθιμα,
Ο ναός τόσο εσωτερικά όσο και εξωτερικά έχει κατακλυστεί από τους φίλους και παλιούς συμμαθητές του άτυχου 19χρονου, οι οποίοι πραγματικά δεν μπορούν να πιστέψουν αυτή την τραγωδία.
Τα κεφάλια όλων είναι σκυμμένα, η θλίψη στα πρόσωπά τους είναι απέραντη και αμέτρητα τα αναπάντητα "γιατί" που οδήγησαν στην τραγωδία και σήμερα κηδεύεται ένα... παιδί γεμάτο όνειρα για τη ζωή.
Να σημειωθεί πως η κηδεία του άτυχου οπλίτη γίνεται παρουσία του πρώτου υπαρχηγού του ΓΕΣ αντιστρατήγου Νικόλαου Δεβετζή.



ΟΙ ΧΑΡΟΚΑΜΕΝΟΙ ΓΟΝΕΙΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com