Πέμπτη, 9 Οκτωβρίου 2014

BINTEO--Εξέργεση των Κούρδων και στην Άγκυρα - Φλέγονται οι τουρκικές μεγαλουπόλεις ...

Aπίστευτης έντασης επεισόδεια έχουν ξεσπάσει στην πρωτεύουσα της Τουρκίας, Άγκυρα, το μεσημέρι της Πέμπτης από Κούρδους που διαδηλώνουν ενάντια στο χορηγούμενο από την τουρκική κυβέρννηση Ισλαμικό Κράτος, και τον ίδιο τον Ρ.Τ.Ερντογάν
Χιλιάδες Κούρδοι διαδηλωτές δέχονται βροχή τα δακρυγόνα και τις πλαστικές σφαίρες. Είναι φανερό ότι οι Κούρδοι το ενοούν...εάν πέσει η Κομπάνι αυτό θα είναι το τέλος του σημερινού τουρκικού κράτους. Πολλοί στο παρελθόν αναφερόντουσαν στην Τουρκία σαν πληθυσμιακή υπερδύναμη 80 εκατομμυρίων κατοίκων αδιαφορώντας για το γεγονός ότι 20 εκατομμύρια από αυτούς έιναι Κούρδοι και ότι ο ρυθμός των γεννήσεων είναι υψηλός στους Κούρδους καθώς οι Τουρκάλες επιθυμούν και αυτές πλέον την σεξουαλίκή ελευθερία τους και την τέλεια γραμμή στα σώματά τους. Όπως επίσης αγνοούσαν την ύπαρξη 12 εκατομμυρίων Αλεβιτών (σιιτική αίρεση που πιστέυει στον Τριαδικό Θεό, αποτελεί γέφυρα μεταξύ σιιτών και χριστιανών Ορθοδόξων), οι οποίοι ναι μεν δεν αντιμετώπιζαν προβλήματα στο κεμαλικό κράτος αλλά αντιμετωπίζουν τώρα στο ισλαμικό κράτος του "Σουλτάνου" Ρ.Τ.Ερντογάν.
Eίναι εμφανές ότι το τουρκικό κράτος έρχεται αντιμέτωπο με τις αμαρτίες που έχει διαπράξει σε βάθος αιώνων.
Νύχτα κόλασης στην Τουρκία με τον αριθμό των δολοφονημένων Κούρδων διαδηλωτών να αγγίζει τους 30. Οι Κούρδοι παίρνουν τα όπλα και απαντούν πλέον στις αστυνομικές δυνάμεις με πυρά.Σε πολλές περιπτώσεις, που καταγράφτηκαν και σε βίντεο, οι οδομαχίες και οι συγκρούσεις θυμίζουν την Συρία όταν ξεκινουσε ο πόλεμος την άνοιξη του 2012 με την χρηματοδοτούμενη από την Δύση εισβολή χιλιάδων ισλαμιστών.
Τα κόμματα της αντιπολίτευσης κατηγορούν τον Ερντογάν ότι η επεκτατική του πολιτική στην Συρία είχε ως αποτέλεσμα να κάνει Συρία την Τουρκία. Ακολουθούν βίντεο από πολλές πόλεις της Τουρκίας όπου η κατάσταση είναι εκτός ελέγχου.

                                     Μπούρσα (Προύσα)


                                      

                                     

                                          
defencenet

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr