Πέμπτη 9 Οκτωβρίου 2014

ANOIKTH EΠΙΣΤΟΛΗ ΤΗΣ Π.Ο.Ε.Σ. ΣΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ κ. Α. ΣΑΜΑΡΑ ...








Αθήνα, 08 Οκτωβρίου 2014

ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ
Προς τον Πρωθυπουργό της Χώρας
κ. Αντώνη Σαμαρά
Κε Πρόεδρε.
Μετά την κατάθεση στη Βουλή των Ελλήνων, του προσχεδίου για τον προϋπολογισμό του Κράτους, του έτους 2014 και τη δημοσιοποίηση των προβλέψεων που αφορούν στις αποδοχές και συντάξεις των εν ενεργεία και εν αποστρατεία στρατιωτικών, επιχειρούμε να αποκαλύψουμε το πραγματικό μέγεθος της οικονομικής αποκατάστασης και επαναφοράς των μισθών και επιδομάτων μας στη μισθολογική τάξη, μετά την παράνομη αταξία που προκάλεσε ο αντισυνταγματικός Ν.4093/2012, ανασύροντας στοιχεία από παλαιότερους προϋπολογισμούς, αλλά και από πρόσφατες νομοθετικές ρυθμίσεις και επίσημα έγγραφα.
...................
Το συμπέρασμα, κατά την άποψή μας, από την ανωτέρω ανάλυση είναι ότι, προτίθεστε να επαναφέρετε πλήρως τους μισθούς και τις συντάξεις των δικαστών και των μελών του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους και κατά 45% τις (καθαρές) αποδοχές των εν ενεργεία και εν αποστρατεία στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, συμμορφούμενος μερικώς προς τις δικαστικές αποφάσεις της Ανώτατης Δικαιοσύνης... Διαβάστε περισσότερα και δείτε αριθμητικά στοιχεία















 http://poes.gr/index.php/enimerosi/epikairotita/431-ke-prothypourge-protitheste-na-symmorfotheite-merikos-60-pros-tin-apofasi-tou-ste-giati

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com