Τετάρτη 15 Οκτωβρίου 2014

ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΣΤΟΝ "ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΑΛΥΤΡΩΤΙΣΜΟ" ...


Για νέα πρόταση του ειδικού διαμεσολαβητή του ΓΓ του ΟΗΕ για το Σκοπιανό Μάθιου Νίμιτς που θα κατατεθεί μέχρι τα τέλη Οκτωβρίου κάνουν λόγο σκοπιανά ΜΜΕ.


Σύμφωνα με ανάρτηση στην ιστοσελίδα της εφημερίδας Sloboden Pecat, η ονομασία που θα προτείνει ο κύριος Νίμιτς θα είναι αυτή η «Δημομκρατία της Άνω Μακεδονίας».


Στην πρόταση, κατά το ίδιο δημοσίευμα, θα γίνεται λόγος για «Μακεδονική» γλώσσα και για «κατοίκους της Άνω Μακεδονίας». Η «λύση» αυτή που πρόκειται να προτείνει ο αμερικανός διαμεσολαβητής είναι ουσιαστικά «λύση» Βόρειας και Νότιας Κορέας ανοίγοντας έτσι ουσιαστικά το δρόμο για τον «Μακεδονικό» αλυτρωτισμό δυναμιτίζοντας περισσότερο την όλη κατάσταση.
Αυτό γιατί σύντομα οι σλαβοσκοπιανοί θα δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις εκείνες απέναντι στο αδύναμο και ηττοπαθές ελληνικό κράτος για την «ένωση» των δύο «Μακεδονιών» ουσιαστικά δηλαδή για την ένωση  της «Κάτω Μακεδονίας» με την «Άνω» σε βάρος βέβαια της Ελλάδας.
Αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Αντί για Μακεδονία η Ελλάδα ξαφνικά θα βρεθεί με «Κάτω Μακεδονία»(!) κάτι που ισοδυναμεί ουσιαστικά με αφαίρεση εθνικών κυριαρχικών δικαιωμάτων.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες το όνομα θα προταθεί για διεθνή χρήση αλλά δεν θα προβλέπεται αλλαγή στο Σύνταγμα των Σκοπίων.


















defencenet.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com