Δευτέρα 13 Οκτωβρίου 2014

Επείγουσα προκαταρκτική έρευνα για να διαπιστωθεί εάν έχει δωροδοκηθεί βουλευτής ...


Επείγουσα προκαταρκτική έρευνα διέταξε η Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ευτέρπη Κουτζαμάνη για τις δηλώσεις του εκπρόσωπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Πάνου Σκουρλέτη αναφορικά με την συγκέντρωση χρημάτων από επιχειρηματίες προκειμένου να εξασφαλιστούν οι 180 βουλευτές (ψήφοι) για να εκλεγεί Πρόεδρος της Δημοκρατίας από την παρούσα Βουλή.

Η κυρία Κουτζαμάνη διέταξε την διενέργεια επείγουσας προκαταρκτικής έρευνα προκειμένου να διαπιστωθεί εάν έχει τελεστή η αξιόποινη πράξη της δωροδοκίας βουλευτή.
Η εντολή της προκαταρκτικής έρευνας δόθηκε στον προϊστάμενο του Εφετείου Αθηνών Παναγιώτη Καραγιάννη, ο οποίος με την σειρά του θα την αναθέσει σε αντεισαγγελέα Εφετών.
Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Σκουρλέτης, σε τηλεοπτική εκπομπή επικαλούμενος Κυριακάτικο δημοσίευμα ανέφερε, μεταξύ των άλλων, τα εξής: «Εγώ διάβασα σε μια κυριακάτικη εφημερίδα ότι υπάρχουν κάποιοι φίλοι σας επιχειρηματίες οι οποίοι έχουν βγάλει κουμπαρά υπέρ αυτού του σκοπού. Για να μαζέψουν τους 180. Έτσι διάβασα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com