Δευτέρα 13 Οκτωβρίου 2014

Ποιος ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ το ΠΕΝΤΑΓΩΝΟ;; – 4o περιστατικό σε 10 μέρες !!!



Συναγερμός σήμανε τη νύχτα… της Παρασκευής στο υπουργείο Εθνικής Αμυνας, όταν ένα αγνώστου ταυτότητας ιπτάμενο αντικείμενο (τύπου drone)εντοπίστηκε να… κόβει βόλτες πάνω από το Πεντάγωνο. Ηταν λίγο μετά τις 22.00, όταν οι φρουροί του στρατοπέδου άκουσαν έναν περίεργο θόρυβο, τον οποίο δεν μπορούσαν να προσδιορίσουν. Αμέσως ειδοποιήθηκε ο αξιωματικός υπηρεσίας, ο οποίος κινητοποίησε τον μηχανισμό ασφαλείας του Πενταγώνου και διέταξε να ανάψουν οι προβολείς. Τότε διαπιστώθηκε πωςεπρόκειτο για τηλεκατευθυνόμενο ελικόπτερο που πετούσε ακριβώς πάνω από τις εγκαταστάσεις, κάνοντας μάλιστα κύκλους πάνω από το κτίριο του υπουργείου!
Οπως ήταν φυσικό, ενημερώθηκαν οι ειδικές υπηρεσίες των Ενόπλων Δυνάμεων και ειδοποιήθηκε η ΕΛ.ΑΣ., προκειμένου άνδρες της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. να ακολουθήσουν την πορεία του ιπτάμενου αντικειμένου, ώστε να διαπιστωθεί πού θα προσγειωθεί, καθώς μόλις άναψαν οι προβολείς ο χειριστής του έσπευσε να το απομακρύνει. Οι μοτοσικλετιστές προσπάθησαν να εντοπίσουν προς τα πού κατευθύνθηκε, όμως το ελικοπτεράκι πήρε ύψος και χάθηκε στο σκοτάδι.
Σύμφωνα με πληροφορίες απογευματινής εφημερίδας  δεν είναι η πρώτη φορά που παρόμοιο τηλεκατευθυνόμενο πετά πάνω από το Πεντάγωνο, και μάλιστα βραδινές ώρες. Μέσα σε διάστημα 10 ημερών η φρουρά του υπουργείου Αμυνας έχει διαπιστώσει άλλες τρεις περίεργες νυχτερινές πτήσεις πάνω από τα κτίρια, πιθανότατα του ίδιου ελικοπτέρου! Αρχικά πίστεψαν πως πρόκειται για κάποιον μοντελιστή από τη γύρω περιοχή, όμως οι ειδικοί των Ενόπλων Δυνάμεων ενημερώθηκαν πως οι μοντελιστές δεν προτιμούν τις νυχτερινές πτήσεις, καθώς δεν έχουν οπτική επαφή με το «αεροσκάφος», λόγω σκότους, και υπάρχει κίνδυνος να το χάσουν.
Τέτοιες δοκιμές θα ήταν εφικτές μόνο αν το τηλεκατευθυνόμενο ήταν εφοδιασμένο με κάμερα νυχτερινής πλοήγησης και ηλεκτρονικό καντράν εντοπισμού του. Ωστόσο δεν υπάρχουν τέτοιες συσκευές (οι οποίες είναι πανάκριβες) στην Ελλάδα, καθώς απαιτούνται άδεια εισαγωγής και καταγραφή του χρήστη – για ευνοήτους λόγους. Ετσι, τα ερωτήματα για το ποιος μπορεί να διαθέτει τέτοια εξελιγμένα μηχανήματα και για ποιο λόγο «πετάει» τηλεκατευθυνόμενα πάνω από το Πεντάγωνο μέσα στη νύχτα παραμένουν αναπάντητα.






















 http://www.makeleio.gr/?p=184449

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com