Τρίτη 14 Οκτωβρίου 2014

Ξεσηκωμός στο ΠΑΣΟΚ - Συνέδριο ζητούν 4.000 στελέχη του...


Τη διεξαγωγή «συνεδρίου ΠΑΣΟΚ, πρώτα και κύρια από οτιδήποτε άλλο», ζητούν 4.000 στελέχη του κόμματος, με κείμενο που δημοσιοποίησε η «Κίνηση 75» του ΠΑΣΟΚ.Στο κείμενο υπό τον τίτλο «4000 στελέχη ΠΑΣΟΚ - της Κίνησης 75 - ζητούν συνέδριο ΠΑΣΟΚ, αλλαγή πολιτικής τώρα, όλα από την αρχή», αναφέρεται, μεταξύ άλλων, ότι «το εξαγγελθέν συνέδριο της «Δημοκρατικής Παράταξης» θα πρέπει να συζητηθεί και αποφασιστεί μετά την διεξαγωγή του εκτάκτου συνεδρίου του ΠΑΣΟΚ».
Υπογραμμίζουν ακόμα ότι το συνέδριο ΠΑΣΟΚ «πρέπει να αποτελέσει, όπως και καταστατικά περιγράφεται από το κίνημα μας, το κυρίαρχο όργανο, που θα αποφασίσει τα πάντα».
Επιπλέον, ζητούν «αλλαγή πολιτικής» μέσα από το συνέδριο, «για να μπορέσουμε να απευθυνθούμε ξανά στην κοινωνία».
Μεταξύ των 4000 στελεχών (τα ονόματα των οποίων έδωσαν στη δημοσιότητα επιτελικά στελέχη της πρωτοβουλίας) συμμετέχουν, όπως αναφέρεται στο κείμενο, τα μέλη της ΚΠΕ ΠΑΣΟΚ και Κίνησης 75: Καρχιμάκης Μιχάλης, Νιώτης Γρηγόρης, Πεταλωτής Γιώργος, Στρατάκης Μανώλης, Γιουματζίδης Βασίλης, Παπαηλιού 'Ασπα, Νούσιος Βασίλης, Σενετάκη Ειρήνη, Κορακίδης Οδυσσέας κλπ, γραμματείς και μέλη Νομαρχιακών και τοπικών οργανώσεων, στελέχη τοπικής αυτοδιοίκησης, συνδικαλιστικά και κοινωνικά στελέχη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com