Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου 2014

Ρόδος: Eλεύθεροι αφέθηκαν δύο άτομα για κλοπή βαλιτσών ...




Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους αφέθηκαν χθες μετά τις απολογίες τους ο 41χρονος και ο 22χρονος από την Αθήνα που κατηγορούνται για τις κλοπές δύο βαλιτσών από πελάτες ξενοδοχείου στο νησί της Ρόδου.
Οι συλληφθέντες συνοδευόμενοι από τους δικηγόρους τους προσήχθησαν χθες ενώπιον της ανακρίτριας Ρόδου για να απολογηθούν.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 41χρονος παραδέχτηκε ότι αφαίρεσε τις δύο βαλίτσες όμως όχι με σκοπό να τις κρατήσει καθώς όπως είπε επρόκειτο να επιστρέψει όλα τα αντικείμενα. Μάλιστα πρόσθεσε ότι ζήτησε από την μητέρα του να του στείλει χρήματα, ενώ θα μπορούσε να πουλήσει τα κοσμήματα εφόσον δεν είχε πρόθεση να τα δώσει πίσω.
Από την πλευρά του ο 22χρονος δήλωσε ότι παρασύρθηκε από τον 41χρονο και δεν είχε πρόθεση να το κάνει.
Οι συνήγοροι υπεράσπισης επεσήμαναν επίσης πως σε καμία περίπτωση δεν έχουν συνενωθεί οι πελάτες τους για να κάνουν κλοπές.
Πηγή: rodiaki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com