Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου 2014

ΠΟΣΟ ΕΓΚΥΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΕΣ ΤΟΥ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ;



ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ:

"Εκτός από καθηγητής στην Εθνική Σχολή Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης (ΕΚΔΔΑ), ο κ. Γασπαρινάτος είναι και πιστοποιημένος εκπαιδευτής στον Εθνικό Οργανισμό Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού (Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π.) του υπουργείου Παιδείας, προσφέροντας, όπως αναφέρει ο Οργανισμός «τη δυνατότητα σε εργαζόμενους και ανέργους να πιστοποιούν τα προσόντα τους, βελτιώνοντας έτσι τις προοπτικές απασχόλησής τους».
Ο " Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. είναι Νομικό Πρόσωπο Ιδιωτικού Δικαίου, εποπτευόμενο από τον Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων, με έδρα την Αθήνα. Αποτελεί το διάδοχο φορέα της συγχώνευσης του Εθνικού Οργανισμού Πιστοποίησης Προσόντων (Ε.Ο.Π.Π.), του Εθνικού Κέντρου Πιστοποίησης Δομών Διά Βίου Μάθησης (Ε.Κ.Ε.Π.Ι.Σ.) και του Εθνικού Κέντρου Επαγγελματικού Προσανατολισμού (Ε.Κ.Ε.Π.)."
http://sknews.gr/permalink/20144.html
ΚΑΙ ΡΩΤΑΜΕ ΤΑ ΣΥΝΑΡΜΟΔΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ.ΕΑΝ ΟΝΤΩΣ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΟΤΙ Ο κ. ΓΑΣΠΑΡΙΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΔΙΕΘΕΤΕ ΤΟ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟ ΠΤΥΧΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΤΥΧΙΟ ΠΟΥ ΠΡΟΣΚΟΜΙΣΕ ΗΤΑΝ "ΜΑΙΜΟΥ" ΠΤΥΧΙΟ,ΤΟΤΕ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΓΚΥΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ ΑΛΛΑ ΒΑΣΙΚΑ ΤΗΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΗΣ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΟΜΕΝΩΝ,ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ; 
ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ΤΙ ΔΙΔΑΣΚΕ;
ΕΚΑΝΕ ΕΠΙΛΟΓΗ ΘΕΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΔΙΟΡΘΩΤΗΣ ΤΩΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΑΤΩΝ;
ΠΟΣΟ ΕΓΚΥΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΓΝΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΟΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΣΤΟ/ΣΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΙΔΑΣΚΕ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΕΞΑΚΡΙΒΩΘΕΙ ΑΥΤΟ;
ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com