Τρίτη 2 Σεπτεμβρίου 2014

Σφαγή στο ΠΑΣΟΚ: Ο Βενιζέλος κατηγορεί τον ΓΑΠ για χουλιγκανισμό, αθλιότητες και εικόνες Μάο Μάο ...




Συνεργάτες του Ευάγγελου Βενιζέλου σχολιάζοντας τα όσα έγιναν στην εκδήλωση του Ζαππείου, μιλούν για προβοκάτσια, πρωτόγνωρα αίσχη και χουλιγκανισμούς που γύρισε σε βάρος αυτών που την έκαναν και τονίζουν ότι εκτέθηκε ο ίδιος ο κ. Παπανδρέου, που ανέτρεψε στην πράξη τα όσα έλεγε στην ομιλία του περί δημοκρατίας.
«Ήταν άθλιος ο τρόπος που συμπεριφέρθηκαν, αυτές ήταν εικόνες Μάο Μάο» έλεγαν στελέχη της Χαριλάου Τρικούπη αργά το βράδυ της Δευτέρας.
Επισήμαναν δε ότι «έβαλαν την κλάκα των νεολαίων που την ταΐζουν και την ποτίζουν με χρήματα να κάνει αυτές τις αθλιότητες». «Έφεραν κόσμο από παντού στην αγωνία τους να δείξουν ότι ο Γιώργος έχει ακόμα απήχηση. Αυτό όμως ήταν το κύκνειο άσμα του» σημείωναν, τονίζοντας ότι φάνηκε η διαφορά ήθους, καθώς ο Ευάγγελος Βενιζέλος διατήρησε την ψυχραιμία του και εμφανίστηκε ενωτικός.
«Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ δεν θα μπει σε μάχη χαρακωμάτων, που θέλει ο κ. Παπανδρέου. Θα χτυπήσει τέτοιες συμπεριφορές» διαβεβαίωναν παράγοντες της Χαριλάου Τρικούπη, ξεκαθαρίζοντας ότι ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ θα δώσει ξεκάθαρες πολιτικές απαντήσεις στα όσα λένε οι παπανδρεϊκοί και ο ίδιος ο πρώην πρωθυπουργός.
«Μας έβαλε στα μνημόνια και συμφώνησε με τη ΝΔ και τον ΛΑΟΣ να μπουν στην κυβέρνηση και τώρα μας κατηγορεί για τη συνεργασία με τη δεξιά και την παρουσία του Βορίδη και του Άδωνι σε υπουργεία» έλεγαν με έκδηλη απορία συνεργάτες του κ. Βενιζέλου και πρόσθεταν, δίδοντας ένα δείγμα για το πώς θα κινηθεί η απάντηση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ:
«Μας λέει για βάρη και αδικίες, αλλά ήταν επί των ημερών του που αποφασίστηκαν χαράτσια και άλλα επώδυνα μέτρα».



















defencenet.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com