Τρίτη 2 Σεπτεμβρίου 2014

Ο ΓΚΙΚΑΣ ΧΑΡΔΟΥΒΕΛΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ ΤΩΝ ΕΝΣΤΟΛΩΝ ΣΤΟ ΣτΕ ...




Η κυβέρνηση δείχνει να έχει υποτιμήσει την σημασία της απόφασης του Συμβουλίου της Επικρατείας.Αλλά οι δικαστές δεν δείχνουν να την έχουν υποτιμήσει. Αντιθέτως όπως λένε οι πληροφορίες ειδικά ο πρόεδρος του ΣτΕ είναι έντονα ενοχλημένος από τον τρόπο με τον οποίο η κυβέρνηση αγνοεί τις απόφασεις. 

Μεγάλη σημασία έχει λοιπόν αυτό που θα γίνει στο ΣτΕ την ερχομενη Παρασκευή.

Την Παρασκευή 5 Σεπτεμβρίου 2014, στις 13.00΄, ο νομικός σύμβουλος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Στρατιωτικών , κ. Γεώργιος Αντωνακόπουλος, μαζί με τον Πρόεδρο της ΠΟΕΣ, θα παρουσιαστούν ενώπιον του Τριμελούς Συμβουλίου Συμμόρφωσης του Συμβουλίου της Επικρατείας προκειμένου να ακούσουν από τον Υπουργό Οικονομικών, ή το νόμιμο εκπρόσωπό του, τους λόγους της μη συμμόρφωσής του με την υπ΄ αριθμ. 2193/2014 απόφαση της Ολομέλειας του Συμβουλίου της Επικρατείας.

Διαβάστε τι γράφει η κλήση του Συμβουλίου Συμμίρφωσης προς τον υπουργό Οικονομικών.















onalwert,gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com