Τρίτη 2 Σεπτεμβρίου 2014

ΒΙΝΤΕΟ&ΦΩΤΟ--“Πασοκικός εμφύλιος” στην 40η επέτειο !!!




Έντονα επικριτικό προς τον Ευάγγελο Βενιζέλο (αλλά αποθεωτικό για τον ΓΑΠ) είναι το κλίμα στην πρώτη εκδήλωση για τη συμπλήρωση των 40 ετών από την ίδρυση του ΠΑΣΟΚ.
Ενδεικτικό του κλίματος στο Ζάππειο Μέγαρο είναι ότι κατά τη διάρκεια της ομιλίας του πρόεδρου του ΠΑΣΟΚ ορισμένοι εκ των παρισταμένων έφτασαν στο σημείο μέχρι και να τον γιουχάρουν όταν αναφέρθηκε στο σύνθημα που ακούστηκε πολλές φορές «Γιώργο γερά να πέσει η δεξιά». «Άκουσα το σύνθημα για να πέσει η δεξιά.
Την Τετάρτη θα μιλήσουμε για το πότε και πώς φτάσαμε στη συνεργασία με τη ΝΔ και το ΛΑΟΣ του Γιώργου Καρατζαφέρη» είπε ο Ευάγγελος Βενιζέλος προκαλώντας τις αποδοκιμασίες ορισμένων. Αλλά και σε όλη την ομιλία του προέδρου του ΠΑΣΟΚ οι διακοπές από συνθήματα όπως «Παπανδρέου-Παπανδρέου» ήταν συχνές με αποτέλεσμα σε ορισμένες περιπτώσεις ο κ. Βενιζέλος να υποχρεωθεί να διακόψει την ομιλία του.
H πρώτη εκδήλωση για την σύμπληρωση 40 ετών από την ίδρυση του ΠΑΣΟΚ πραγματοποοιείται υπό την αιγίδα του Ιδρύματος Α. Παπανδρέου.
Το παρών δίνουν δεκάδες στελέχη του ΠΑΣΟΚ με τους Φίλιππο Πετσάλνικο και Γιώργο Παπακωνσταντίνου να γίνονται δεκτοί με χειροκροτήματα. Ο πρώην υπουργός Οικονομικών, μάλιστα, είχε συνομιλία λίγων λεπτών με την επί σειρά ετών ιδιαιτέρα γραμματέα του ιδρυτή του κόμματος Αγγέλα Κοκόλα.
Στην εκδήλωση βρίσκονται, επίσης, ο Μιχάλης Καρχιμάκης, ο Μάρκος Μπόλαρης, ο Φίλιππος Σαχινίδης, ο Παντελής Καψής, ο Θανάσης Τσούρας, ο Θάνος Μωραΐτης, ο Γιάννης Πανάρετος, ο Χρήστος Αηδόνης, ο Γιάνης Καψής, ο Γρηγόρης Νιώτης, ο Κώστας Γείτονας, ο Νίκος Σηφουνάκης, ο Ντίνος Ρόβλιας, η Άννα Νταλάρα, ο Νίκος Αθανασάκης, ο Μανώλης Όθωνας.
Στο Ζάππειο βρίσκονται επίσης ο γραμματέας της κεντρικής επιτροπής της ΝΔ Ανδρέας Παπαμιμίκος, ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης και ο Νίκος Τσουκάλης από τη ΔΗΜΑΡ.


             

















 defencenet                       

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com