Τρίτη 5 Αυγούστου 2014

Αποκαλυπτικά έγγραφα για τ΄ άρβυλα και "νέας τεχνολογίας" - Ποιοι ενοχλούνται; ...



“Πόλεμος” για την παραλαβή και ενεργοποίηση της μηχανής που θα παράγει άρβυλα “της προκοπής” για το στρατιωτικό προσωπικό. Απειλές για …προσφυγές στη Δικαιοσύνη ώστε να μην παραληφθεί η μηχανή και άλλα πολλά ξεπεράστηκαν με την υπογραφή του ΥΦΕΘΑ Γιάννη Λαμπρόπουλου και σύντομα η μηχανή στο 700 ΣΕ “παίρνει μπροστά”.

Είναι ερώτημα μεγάλο ποιοι και γιατί αντιδρούν τόσο έντονα στην παραλαβή της μηχανής για τα άρβυλα . Ποιοι και πως θίγονται; 

Για να μην γράφουμε “υποθέσεις” δημοσιεύουμε το σχόλιο του ΥΦΕΘΑ Γιάννη Λαμπρόπουλου και απόσπασμα σχετικού εγγράφου του ΓΕΣ.

Γιατί κάποοι μας θεωρούν “ιθαγενείς”. Και ειδικά τους στρατιώτες μας που πρέπει κατά τη γνώμη τους να φοράνε ότι χειρότερο κυκλοφορεί σε άρβυλο…


onalert,gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com