Τρίτη 5 Αυγούστου 2014

"Σε βάθος 15ετίας η "ρήτρα αξιόμαχου" λέει η κυβέρνηση που βάζει "μπροστά" τον Σαμαρά ...




“Τις αμέσως επόμενες ημέρες θα ανακοινωθεί πως και από πότε θα αρχίσει να λειτουργεί η “ρήτρα αξιόμαχου” ,για να επανέλθει η ηρεμία στο προσωπικό των ΕΔ”, υποστηρίζει πηγή από το υπουργείο Εθνικής Άμυνας. Ο αναβρασμός που επικρατεί στο προσωπικό των ΕΔ δεν είναι δυνατόν να μην έχει επιπτώσεις στη λειτουργία τους και το μήνυμα έχει φθάσει στην κορυφή της ιεραρχίας η οποία και αναζητά τρόπους για να “πέσουν οι τόνοι”.

Σύμφωνα με πληροφορίες η “ρήτρα αξιόμαχου” και ο νέος υπολογισμός του εφάπαξ θα εφαρμοστείπλήρως σε “βάθος τουλάχιστον 15ετίας, ίσως και παραπάνω”. Θα υπάρξει σίγουρα περικοπή στα εφάπαξ των στελεχών και σταδιακά αυτή η περικοπή θα αυξάνεται μέχρι να υπάρξει αυτό που η τρόϊκα και η κυβέρνηση ονομάζουν “εξορθολογισμό”.

Πολλά θα εξαρτηθούν και από την μελέτη για τα ταμεία την οποία ο ΥΦΕΘΑ Γιάννης Λαμπρόπουλος έχει ζητήσει να την έχει στα χέρια του μέχρι τον Οκτώβριο.

Το θέμα των ταμείων λένε κυβερνητικές πηγές απασχολεί “προσωπικά τον πρωθυπουργό”, θέλοντας να τονίσουν τη σημασία που δίνει η κυβέρνηση στους στρατιωτικούς. Ελπίζουμε ότι δεν θα διαβάσουμε ξανά περί …απολύσεων στρατιωτικών όπως μάθαμε σ΄ εκείνη την αξέχαστη συνομιλία που είχε με τον Α/ΓΕΕΘΑ . Η οποία μέχρι και σήμερα δεν έχει διαψευστεί.





















onalt,gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com