Τρίτη 5 Αυγούστου 2014

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΜΕ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΙΚΟΥΣ ΟΡΟΥΣ Ο ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΝΑΥΠΗΓΕΙΩΝ ...




Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε ο Σωτήρης Εμμανουήλ, Διαχειριστής των Ελληνικών Ναυπηγείων και κατηγορείται για τα αδικήματα της παθητικής δωροδοκίας και της νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα.Οι δικηγόροι του Μιχάλης Δημητρακόπουλος και Αθανάσιος Πλεύρης δήλωσαν:
«Με ομόφωνη απόφαση του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών (Πρόεδρος: Ελευθέριος Γεωργίλης, Μέλη: Γεωργία – Ελένη Παπαγιαννοπούλου και Δήμητρα Μόρφη) έγινε δεκτή η προσφυγή του εντολέα μας Σωτήριου Εμμανουήλ και διατάσσεται η αντικατάσταση της προσωρινής κρατήσεως του (αποφυλάκιση) με τους παρακάτω όρους: καταβολή εγγυοδοσίας 3.000.000 ευρώ, απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και εμφάνιση δύο φορές την εβδομάδα στο Αστυνομικό Τμήμα της κατοικίας του.
Ανεξάρτητα από την αυστηρότητα των περιοριστικών όρων, το συγκεκριμένο βούλευμα, εκτός από την εξαιρετική νομική τεκμηρίωση του, γεννά και αισιοδοξία ότι οι δικαστές της Αθήνας δεν επηρεάζονται από την ατμόσφαιρα ανθρωποφαγίας, που κάποιοι σκοπίμως διαμορφώνουν, αλλά υπακούουν στο νόμο, στην αναλογικότητα και στην συνείδησή τους. »















fromyahoo.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com