Δευτέρα 25 Αυγούστου 2014

Πανούσης: "Θα ζήσουμε τραγελαφικές καταστάσεις με τον Κουβέλη ΠτΔ " !!!




«Ο Φώτης Κουβέλης έχει συμφωνήσει με τους κυρίους Σαμαρά και Βενιζέλο για την Προεδρία της Δημοκρατίας» δήλωσε κατηγορηματικά, ο βουλευτής της ΔΗΜΑΡ Γιάννης Πανούσης.
Ο κ. Πανούσης, μάλιστα συμπλήρωσε ότιι «σε περίπτωση που εκλεγεί Πρόεδρος της Δημοκρατίας, ο πολιτικός κόσμος θα ζήσει τραγελαφικές καταστάσεις καθώς η ΔΗΜΑΡ θα καταψηφίζει τα νομοσχέδια και ο Φώτης Κουβέλης ως πρόεδρος της Δημοκρατίας θα τα υπογράφει».
Συνεχίζοντας ο κ. Πανούσης έκανε επίθεση επί προσωπικού στον κ. Κουβέλη τονίζοντας  πως «η υποψηφιότητα του στην ουσία δίνει παράταση ζωής στην παρούσα κυβέρνηση…».
Τέλος, έκανε λόγο για προσωπικές φιλοδοξίες αλλά και κατευθυνόμενες κινήσεις , όπως η Ελιά, οι 58 και άλλες πρωτοβουλίες που δημιουργούν ανάχωμα στον ΣΥΡΙΖΑ.

































defencenet.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com