Δευτέρα 25 Αυγούστου 2014

Στις 29 Σεπτεμβρίου πέφτει το υποβρύχιο ΠΙΠΙΝΟΣ στη θάλασσα - Τι γίνεται με τα υπόλοιπα ...



Η 29η Σεπτεμβρίου είναι η ημερομηνία που έχει καθοριστεί ως η ημέρα που θα “πέσει” το υποβρύχιο ΠΙΠΙΝΟΣ στη θάλασσα. Η ημερομηνία δεν είναι τυχαία. Λίγες ημέρες πριν από την αναχώρηση Αβραμόπουλου για τις Βρυξέλλες. Ο Αβραμόπουλος ήθελε να αποχωρήσει με τουλάχιστον ένα από τα τρία “αιχμαλωτισμένα” υποβρύχια να έχουν πέσει στο νερό. Η εικόνα και μόνο μετά από τόσους υπουργούς που πέρασαν χωρίς ν΄ αγγίξουν το θέμα είναι κάτι που θα πιστωθεί ο Αβραμόπουλος.

Σαφώς η εικόνα δεν δίνει λύσεις σ΄ όσα δύσκολα απομένουν να επιλυθούν.

Ποια είναι αυτά;

Το ΠΝ και οι εργαζόμενοι των Ναυπηγείων Σκαραμαγκά ξεπέρασαν πολλά και μεγάλα προβλήματα για τα οποία όλοι είχαμε αμφιβολίες ότι θα μπορούσαν να ξεπεραστούν. Όμως δεν μπορούν εκ των πραγμάτων να εγγυηθούν ότι οι δοκιμές στη θάλασσα που θ΄ αρχίσουν αμέσως δεν μπορεί να μην “βγάλουν” προβλήματα . Η αγωνία όλων στο ΠΝ είναι πόσο σοβαρά μπορεί να είναι αυτά τα πιθανά προβλήματα. Από τον Σκαραμαγκά έμπειροι εργαζόμενοι που γνωρίζουν άριστα τα υποβρύχια φοβούνται ότι δεν θ΄ αποφύγουμε την εμπλοκή των Γερμανών. Και αυτοί ως γνωστόν δεν κάνουν τίποτα χωρίς χρήματα κι ας έχουν πληρωθεί σχεδόν το σύνολο του τιμήματος για την αγορά των υποβρυχίων.

Για να μην γκρινιάζουμε διαρκώς και μόνο το γεγονός ότι ένα έστω από τα τρία υποβρύχια θα …βραχεί με θαλασσινό νερό αποτελεί μια εξέλιξη - ανάσα σ΄ αυτή την περίπλοκη και εξαιρετικά δαπανηρή για τους Έλληνες φορολογούμενους υπόθεση.























onalert,gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com