Πέμπτη 14 Αυγούστου 2014

ΓΙΑΤΙ ΝΕΟΣ ΥΕΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΦΡΑΓΚΟΣ ΦΡΑΓΚΟΥΛΗΣ ...



Γραφει ο Χαράλαμπος Τζιγκουνάκης
Αντγος ε.α.

Μια και η εκρεμότητα παραμένει,αφού εχει παρέλθει αρκετός καιρός που ανακοινώθηκε η μετάθεση στη θέση του επιτρόπου της ΕΕ του κ.Αβραμόπουλου και δεν έχει ανακοινωθεί ο αντικαταστάτης  του στο υπουργείο Εθνικής  Άμυνας ,έχοντας ακούσει πολλά σχόλια και έχοντας διαβάσει πολλές αναλύσεις  και χωρίς καμμιά διάθεση αντιπολιτευτικής τακτικής απλά σαν ένα άτομο του χώρου των ΕΔ που ενδιαφέρεται και παρακολουθεί στενά τα τεκταινόμενα καταθέτω την άποψη μου.
Όλοι παραδέχονται  ότι ο χώρος των ΕΔ είναι ευαίσθητος και αυξημένης σπουδαιότητας  στους δύσκολους και  απρόβλεπτους καιρούς που ζούμε. Πέρα αυτού με τις χιλιάδες του προσωπικού εν ενεργεία και ένα αποστρατεία και με τους κληρωτούς και κάθε κατηγορίας στρατευσίμων  επειρεάζει ένα μεγάλο τμήμα του πληθυσμού της χώρας μας . Πράξεις  και  παραλείψεις στον  χώρο αυτό προκαλούν αλυσυδοτές αντιδράσεις και επειρεάζουν εκτεταμένα τμήματα του πληθυσμούυ και ειδικώτερα των ψηφοφόρων  στη χώρα μας.
Μεσούσης της οικονομικής  κρίσης  που όπως είναι φυσικό και λογικόο και οι ΕΔ καταβάλλουν το  τίμημα των , το οποίο δυστυχώς ουτε ακριβώς έχει υπολογιστεί ούτε μπορεί να λεχτείι ότι είναι ανάλογο. Ετσι  σημερα το προσωπικό βιώνει με συνεχείς τάσεις προς τα κάτω  τη  συνεχή μείωση του εισοδήματος  καθώς και γενικότερα του προυπολογισμού  που αφορά στο Υπουργείο Εθνικής Αμυνας. Με πίκρα και αγανάκτηση τα στελέχη παρακολουθούν  άνισες συγκρίσεις με κλάδους και κατηγορίες αμειβομένω ν συμπολιτών μας που η συνεισφορά των στην κρίση είναι πολύ ελαφρύτερη.Αλήθεια ποιός άλλος κλάδος εργαζομένων βιώνει μείωση εισοδήματος πανω από 60%. …Μην μπορώντας λογικοφανώς να εξηγήσω το γεγονό ς αυτό εγραψα το προηγούμενο σημείωμα μου με τιτλο « Μας αντιπαθούν οι πολιτικοί και μας το δείχνουν με κάθε ευκαιρεία»..
Είναι κοινό μυστικό πια πως ακραίες πολιτικές επιλογέες  ,προιόν  αγανάκτησης ,κυριαρχούν στις σκέψεις των στελεχών με ότι αυτό συνεπάγεται. Η κυβέρνηση φαίνεται σε αδιέξοδο μη μπορώντας να δώσει άμεση λύση σε όλα τα δυσμενή και επικύνδυνα που διατρέχουν τον χώρο των ΕΔ.
Όλα τα παραπάνω μπορούν να αμβληθούν και να μετριαστούν  και να αποτελέεσουν ένα κακό ξεχασμένο προηγούμενο και ο χώρος των ΕΔ να καταλαγιάσει ανεξάρτητα από τις οικονομικές δυνατότητε ς ικανοποιήσεως των στελεχών στο εκατό τοις εκατό……
Η λυση είναι μία και  είναι η επιλογή του Στρατηγού Φράγκου Φραγκούλη ως ΥΕΘΑ. Είναι μια κίνηση ματ  για τον πρωθυπουργό που θα φέρει την ηρεμία και την περηφάνεια  σε χιλιάδες στελέχη  τα οποία ο στρατηγός,προερχόμενος από τα σπαχνα των  και εκφραζει και γνωριζει και στους δυσκολους καιρους που βιωνουμε με τη γενικωτερη διεθνή αστάθεια ο στρατηγός χαίρει μιας ευρύτερης αποδοχής  και εκτίμησης από το σύνολο των πολιτικών δυνάμεων. Είναι μια ευκαιρία για την κυβέρνηση στον χώρο των ΕΔ , στο χώρο ευθύνης και άμυνας της πατριδα μας  να κανει την καλύτερη επιλογή. Η κυβέρνηση θα κερδίσει άμεσα αλλα περισσότερο θα κερδίσει η πατρίδα μας και αυτό εχει τη μεγάλη σημασία του.
Με εκτίμηση
Χαράλαμπος Τζιγκουνάκης
Αντγος ε.α
Tzigounakisb@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com