Πέμπτη 14 Αυγούστου 2014

ΝΔ-ΠΑΣΟΚ τα βρήκαν για το "αντιρατσιστικό" - Ούτε λέξη για τις γενοκτονίες των Ελλήνων ...




NΔ και ΠΑΣΟΚ φαίνεται πως είναι αποφασισμένοι να αναγνωρίσουν οποιαδήποτε γενοκτονία στον πλανήτη εκτός αυτών που υπέστησαν οι Έλληνες.
Μετά από διαφωνίες και συζητήσεις που διήρκεσαν σχεδόν ενάμιση χρόνο Νέα Δημοκρατία και ΠΑΣΟΚ κατέληξαν σε συμφωνία για το "αντιρατσιστικό" νομοσχέδιο το οποίο αναμένεται να προωθηθεί στη Βουλή.
Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Τα Νέα», στο νομοσχέδιο θα υπάρχουν τρεις σημαντικές διατάξεις, αλλά και μια εκκρεμότητα που παραπέμπεται σε επόμενη φάση.
Το νομοσχέδιο θα τιμωρεί αυστηρά την άρνηση του Ολοκαυτώματος, θα προβλέπει μέχρι τρία χρόνια φυλάκιση για ρατσιστικές επιθέσεις, ενώ θα υπάρχει ποινική προστασία για τους ομοφυλόφιλους ως θύματα ρατσιστικής βίας.
«Παγώνει» όμως για την ώρα το θέμα του Συμφώνου Συμβίωσης για ομόφυλα ζευγάρια.
Εάν ακόμα δεν έχει αλλάξει η διάταξη που ΔΕΝ αναγνωρίζει τις γενοκτονίες του Μικρασιατικού Ελληνισμού, των Ποντίων και των Αρμενίων, όλα τα σωματεία των Ποντίων και των Μικρασιατών Ελλήνων αλλά και των Αρμένιων που διαβιούν στην χώρα και ειναι πια Έλληνες πολίτες, πρέπει να αντιδράσουν και να πράξουν ανάλογα.

























defencenet.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com