Κυριακή 10 Αυγούστου 2014

Καθαίρεσαν την πρώτη γυναίκα κυβερνήτη πολεμικού πλοίου μετά το ερωτικό σκάνδαλο ...




Στην καθαίρεση της Σάρα Γουέστ από τη θέση της κυβερνήτη πλοίου προχώρησε το βασιλικό πολεμικό ναυτικό της Βρετανίας μετά από το ξέσπασμα ερωτικού σκανδάλου. Έτσι άδοξα έληξε η προσπάθεια του βρετανικού ναυτικού να έχει σε καίριο επιχειρησιακό πόστο μια γυναίκα που ήταν η πρώτη που αναλάμβανε διοίκηση πολεμικού πλοίου στα 500χρόνια ιστορίας του.
Την Γουέστ είχε καταγγείλει αξιωματούχος ότι διατηρούσε "ανάρμοστη" σχέση με μέλος του πληρώματος της φρεγάτας "HMS Portland".
Πριν από τρία χρόνια, το όνομά της βρέθηκε στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος των ΜΜΕ καθώς, για πρώτη φορά στην ιστορία των 500 ετών του βρετανικού Βασιλικού Ναυτικού, μια γυναίκα αναλάμβανε τα ηνία πολεμικής μονάδας και δη μιας σύγχρονης φρεγάτας. 
Πάντως στην ανακοίνωσή του το βρετανικό πολεμικό ναυτικό δεν αναφέρει τίποτα για την ουσία της υπόθεσης αρκούμενο στο σχόλιο ότι πρόκειται για «εσωτερικό θέμα της Γουέστ με τους ανώτερους αξιωματικούς της».
Το πηδάλιο της φρεγάτας δόθηκε για την ώρα στον δεύτερο αξιωματικό του πλοίου ενώ η Γουέστ θα επανατοποθετηθεί σε νέο πόστο.


























defencenet

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com