Κυριακή 10 Αυγούστου 2014

Μετά τους ένστολους κίνδυνος και για τις συντάξεις δικηγόρων - μηχανικών ...




Το επίμαχο άρθρο 221 δεν άνοιξε πυρ με στόχο μόνο τα Ταμεία των ένστολων. Με τροπολογία της τελευταίας στιγμής εννέα ακόμη κατηγορίες αυτοαπασχολουμένων (μηχανικοί, δικηγόροι, συμβολαιογράφοι, ιδιοκτήτες εφημερίδων, βενζινοπώλες, αρτοποιοί κ.ά.) βρίσκονται υπό την απειλή ένταξης στο Ενιαίο Ταμείο Επικουρικής Ασφάλισης (ΕΤΕΑ) αν δεν πάρουν το ρίσκο να συστήσουν επαγγελματικά ταμεία έως τις 30 Ιουνίου 2015.
 
Με τροπολογία της ύστατης ώρας, λίγο πριν από την ψήφιση του νομοσχεδίου, το υπουργείο Εργασίας οδηγεί στη χοάνη του ΕΤΕΑ και στην κρεμάλα της ρήτρας μηδενικού ελλείμματος άλλους 250.000 ασφαλισμένους και συνταξιούχους των ελάχιστων Ταμείων που έχουν απομείνει εκτός του Ενιαίου Ταμείου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com