Κυριακή 10 Αυγούστου 2014

Δικαίωση των Εθελοντών Μακράς Θητείας για το εφάπαξ!...




Έρχεται η δικαίωση για εκατοντάδες απόστρατους Εθελοντές Μακράς Θητείας που δεν έλαβαν το εφάπαξ τους επειδή δεν είχαν συμπληρώσει 25 έτη πραγματικής υπηρεσίας εξαιτίας μιας διάταξης των Ταμείων Αλληλοβοηθείας.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Πανελληνίου Συλλόγου Αποστράτων Εθελοντών Μακράς Θητείας, με σχέδιο νόμου που κατατέθηκε από τον υπουργό Εθνικής Άμυνας την 8η Αυγούστου 2014 και βρίσκεται στην Διαρκή Επιτροπή Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων της Βουλήςν επανακαθορίζονται οι όροι και προϋποθέσεις για τη χορήγηση εφάπαξ βοηθήματος στους δικαιούχους από τους Ειδικούς Λογαριασμούς Αλληλοβοηθείας Στρατού Ναυτικού και Αεροπορίας.
Έρχεται η δικαίωση για εκατοντάδες απόστρατους Εθελοντές Μακράς Θητείας που δεν έλαβαν το εφάπαξ τους επειδή δεν είχαν συμπληρώσει 25 έτη πραγματικής υπηρεσίας!
Το νέο πλαίσιο εισάγει νομοσχέδιο του υπουργείου Εθνικής Άμυνας που κατατέθηκε στη Βουλή και μεταξύ άλλων προβλέπει ότι επεκτείνεται και για τους επαγγελματίες οπλίτες το δικαίωμα λήψης εφάπαξ βοηθήματος με τη συμπλήρωση τουλάχιστον 10ετούς μετοχικής σχέσης (αντί της 25ετίας πραγματικής υπηρεσίας που ισχύει σήμερα) και εφόσον προσκομίσουν πράξη συνταξιοδότησης από το δημόσιο ή άλλο συνταξιοδοτική φορέα ασφάλισης αναδρομικά από 25-7-2001.





















http://www.defenceline.gr/index.php/news/item/1804-amyna

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com