Κυριακή, 10 Αυγούστου 2014

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ--Αποφοίτηση 2ης Εκπαιδευτικής Σειράς της Σχολής Πεζικού. ...
Την Παρασκευή 08 Αυγούστου 2014, πραγματοποιήθηκε στην έδρα της Σχολής  Πεζικού στη Χαλκίδα, η τελετή αποφοίτησης της 2ης Εκπαιδευτικής Σειράς  Λοχαγών του Ενιαίου Τμήματος Προκεχωρημένης Εκπαίδευσης (ΕΤΠΕ) έτους  2014 και των Ανθυπολοχαγών της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων (ΣΣΕ)  Τάξεως 2013, παρουσία του Διοικητή της Ανώτατης Στρατιωτικής Διοίκησης  Υποστήριξης Στρατού Αντιστράτηγο κ. Πέτρο Γεωργίου, του Διευθυντή  Διεύθυνσης Διαβιβάσεων Υποστράτηγο κ. Ιωάννη Χατζηδήμα, του Διευθυντή  Ειδικών Δυνάμεων Υποστράτηγο κ. Γεώργιο Μαυρομανωλάκη, του Διευθυντή  Διεύθυνσης Πεζικού Υποστράτηγο κ. Απόστολο Κωστόπουλο και  αντιπροσωπείας στελεχών.


http://stratiotikathemata.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr