Τετάρτη 6 Αυγούστου 2014

Δικαστικό θρίλερ στην Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου --Ακυρώθηκε η εκλογή της Καλογήρου ...



ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΣΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ.

Δεν θα ορκιστεί τελικά η Χριστιάνα Καλογήρου ως Περιφερειάρχης  Βορείου Αιγαίου, σύμφωνα με  απόφαση η οποία εκδόθηκε σήμερα Τετάρτη από το Διοικητικό Εφετείο Πειραιά γίνεται δεκτή η ένσταση κατά της απόφασης του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Μυτιλήνης με την οποία είχε ανακηρυχτεί η κ. Καλογήρου Περιφερειάρχης. Προ μιας μεγάλης δικαστικής περιπέτειας βρίσκεται πλέον η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου και η νέα περιφερειακή αρχή, με το τοπίο να παραμένει θολό, καθώς είναι άγνωστο αν θα χρειαστεί να γίνει νέα εκλογική διαδικασία. Με την ίδια απόφαση το Διοικητικό Εφετείο Πειραιά απέρριψε την ένσταση κατά της ανακήρυξης της εκλογής του Αντιπεριφερειάρχη Λέσβου Στρατή Κύτελλη, η οποία είχε συνυποβληθεί με αυτή εναντίον της κ. Καλογήρου. Σήμερα επίσης το Διοικητικό Εφετείο Πειραιά έκανε  δεκτές τις ενστάσεις των υποψηφίων αντιπεριφερειαρχών Χίου Κώστα Γανιάρη και Σάμου Θεμιστοκλή Παπαθεοφάνους οι οποίου καταλαμβάνουν πλέον έδρα στο επόμενο Περιφερειακό Συμβούλιο.
Η Χριστιάνα Καλογήρου μετά την έκδοση της απόφασης προέβη στην ακόλουθη δήλωση: «Σύμφωνα με την  απόφαση του Διοικητικού Εφετείου Πειραιά (Β’ Τμήμα) ακυρώνεται η ανακήρυξή μου ως Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου, όπως είχε από τις εκλογές του περασμένου Μαΐου προκύψει, σύμφωνα με την απόφαση των πολιτών.Σέβομαι τις δικαστικές αποφάσεις.
Όπως έχω δικαίωμα και υποχρέωση καταθέτω αμέσως αίτηση αναιρέσεως στο Συμβούλιο Επικρατείας».


















http://www.emprosnet.gr/article/62402-akyrothike-i-eklogi-tis-kalogiroy

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com