Τετάρτη 6 Αυγούστου 2014

ΒΙΝΤΕΟ--Μήπως εξακολουθείτε να πιστεύετε ότι η κυβέρνηση ΔΕΝ αποσκοπεί στο να δώσει τα σπίτια σας στους Γερμανούς; ...




Συχνά ακούγεται το καθησυχαστικό παραμύθι πως “η κυβέρνηση δεν θέλει να σας πάρει τα σπίτια, και άλλωστε τι να τα κάνει;” (…)
Ωστόσο, μια με τα χαράτσια, μια με τα τέλη ακίνητης περιουσίας και τώρα με τον περίφημο ΕΝΦΙΑ με τον οποίο θα κληθούν να πληρώσουν εκατομμύρια πολιτών χιλιάδες ευρώ ο καθένας για ακίνητα από τα οποία, όχι μόνο δεν έχει κανένα έσοδο αλλά αντιθέτως “τον βάζουν και μέσα”, όλο και περισσότεροι είναι αυτοί που θα αναζητήσουν να τα ξεφορτωθούν, με τους “ξένους επενδυτές” όπως λέγονται πλέον οι σύγχρονοι μαυραγορίτες να έχουν ανοίξει ήδη τις μαύρες φτερούγες τους πάνω από τα κεφάλια μας…
Δείτε όμως πώς προετοίμαζαν το έδαφος ήδη από το 2010 προσπαθώντας να μας κάνουν να νιώσουμε ενοχές επειδή είχαμε ένα “κωλόσπιτο”…




















































http://www.makeleio.gr/?p=142876

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com