Τετάρτη 6 Αυγούστου 2014

ΗΠΑ: 680.000 άτομα είναι καταχωρημένα ως τρομοκράτες! ...





Το εντυπωσιακό, αν μη τι άλλο, νούμερο των 680.000 ονομάτων, περιλαμβάνει η λίστα των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής με άτομα που έχουν ή «μπορεί να έχουν» σχέση με την τρομοκρατία. 
 
Όπως αποκαλύπτει το ηλεκτρονικό περιοδικό «The Intercept», μάλιστα, το 40% από αυτούς δεν σχετίζεται καν με κάποια γνωστή τρομοκρατική ομάδα. Αυτοί οι περίπου 280.000 άνθρωποι είναι υπερδιπλάσιοι από αυτούς που βρίσκονται στη λίστα της τρομοκρατίας ως μέλη οργανώσεων όπως η Αλ Κάιντα, η Χαμάς και η Χεζμπολάχ μαζί.
 
Σύμφωνα με τα στοιχεία μάλιστα, υπό την διοίκηση του Μπαράκ Ομπάμα, η λίστα με τους«ανθρώπους που δεν πετούν», όπως λέγονται, έπιασε νέο ρεκόρ: Προστέθηκαν σε αυτή 47.000 νέα ονόματα, περισσότερα δηλαδή και από την περίοδο Μπους! 
 
«Αν όλα είναι τρομοκρατία, τότε τίποτα δεν είναι τρομοκρατία» λέει στο περιοδικό ο πρώην ειδικός πράκτορας του FBI David Gomez. «Το σύστημα παρακολούθησης είναι εκτός ελέγχου» συνεχίζει. 
 
Όπως δείχνουν τα στοιχεία, κατά μέσο όρο προστίθεται στα αρχεία της κυβέρνησης 900 νέες καταχωρήσεις με πληροφορίες για τα άτομα της λίστας
 
Φαίνεται τέλος, πως η δεύτερη μεγαλύτερη συγκέντρωση υπόπτων στις ΗΠΑ είναι στην πόλη Dearborn του Μίτσιγκαν. Ίσως να μην είναι τυχαίο πως ανάμεσα στους 96.000 κατοίκους της ζει το υψηλότερο ποσοστό Αραβο-αμερικανών πολιτών στη χώρα...






























defencenet.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com