Τετάρτη 6 Αυγούστου 2014

2 ΒΙΝΤΕΟ--Σε πλήρη εξέλιξη το παγκόσμιο "πρωτάθλημα" αρμάτων μάχης στη Ρωσία ] ...




Το πρώτο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Διάθλου Τανκς πραγματοποιείται από χθες στην πόλη Αλάμπινο, στα νοτιοδυτικά της Μόσχας, η οποία ενδείκνυται καθώς διαθέτει τεράστιες εκτάσεις και πεδία βολής. 
Στον διεθνή διαγωνισμό ο οποίος θα διαρκέσει έως 16 Αυγούστου, συμμετέχουν 12 χώρες από την Ευρώπη, την Ασία, την Αφρική και τη Νότια Αμερική. Οι εκπρόσωποι από τις χώρες – μέλη του ΝΑΤΟ αρνήθηκαν να συμμετάσχουν στο πρωτάθλημα, έχουν όμως στείλει παρατηρητές. 
«Δίαθλο των τανκς» ονομάζεται το -διαδεδομένο στον ρωσικό στρατό- «πρωτάθλημα», όπου στο πεδίο βολής, γίνονται αρματομαχίες και συναγωνίζονται τα άρματα μάχης και τα πληρώματά τους για το ποιός θα πετύχει -με πραγματικά πυρά- τον στόχο του. Φέτος για πρώτη φορά ανοίγει τις πύλες του και γίνεται διεθνές.
Οπως δήλωσε ο ρώσος Υπουργός Αμυνας Σεργκέι Σοϊγκού κατά την χθεσινή πρεμιέρα της διεθνούς διοργάνωσης, «ξεκίνησε το πρώτο παγκόσμιο Πρωτάθλημα Διάθλου με Τανκς, ένα γεγονός που ορίζει από μόνο του μια νέα σελίδα στη διεθνή στρατιωτική συνεργασία. Σε μια δύσκολη διεθνή συγκυρία όπως αυτή που διανύουμε, τέτοιες διοργανώσεις συμβάλλουν στην οικοδόμηση εμπιστοσύνης μεταξύ των ενόπλων δυνάμεων όλων των χωρών».
      

       




















defencenet.                       

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com