Παρασκευή 11 Ιουλίου 2014

Αίτημα αποφυλάκισης καταθέτει ο H. Κασιδιάρης ...




Αίτημα αποφυλάκισης καταθέτει ο Κασιδιάρης που το πρώτο του βράδυ στον Κορυδαλλό δέχθηκε επίσκεψη από τους γονείς και τον αδελφό του.
Σύμφωνα με τον νόμο ο βουλευτής έχει προθεσμία πέντε ημέρες να προσφύγει στο δικαστικό συμβούλιο. Με αίτημα την αποφυλάκισή του ετοιμάζεται να προσφύγει στο δικαστικό συμβούλιο ο Ηλίας Κασιδιάρης όπως προανήγγειλε ο συνήγορός του. Οπως λέει, δεν πληρούνται οι όροι της κράτησής του. Σύμφωνα με τον νόμο ο βουλευτής έχει προθεσμία πέντε ημέρες να προσφύγει στο δικαστικό συμβούλιο.
Το πρώτο του βράδυ στο κελί των φυλακών, ο Ηλίας Κασιδιάρης δέχθηκε επίσκεψη από τους γονείς και τον αδελφό του, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες ένας από τους ευρωβουλευτές της Χρυσής Αυγής, έχει καταθέσει αίτημα προκειμένου να επισκεφθεί όλους τους κρατούμενους βουλευτές του κόμματός του.
Απερρίφθη η αίτηση αποφυλάκισης του Βουλευτή Γεώργιου Γερμενή.

Θα συνεχίσει να παραμένει  κρατούμενος χωρίς κανένα απολύτως στοιχείο εις βάρος του ο βουλευτής Β΄ Αθηνών, κ. Γεώργιος Γερμενής.
Το αρμόδιο Συμβούλιο των Εφετών απέρριψε το αίτημα αποφυλάκισής του, παρά το γεγονός ότι κατά τη διάρκεια της ανάκρισής του ουδεμία ερώτηση δέχτηκε περί «εγκληματικών ενεργειών».οι μόνες ερωτήσεις που δέχθηκε αφορούσαν τις απόψεις, τις ιδέες και τις πολιτικές του θέσεις.
Η εν λόγω απόφαση έρχεται σε συνέχεια του προηγούμενου απορριπτικού βουλεύματος. Θυμίζουμε ότι τότε το Συμβούλιο Εφετών είχε απορρίψει την αίτηση των Βουλευτών κ.κ., Ηλιόπουλου και Γερμενή.«ως Βουλευτής του κόμματος γνώριζε την επιδιωκόμενη διάπραξη αξιόποινων πράξεων από μέλη, στελέχη και οπαδούς».

defencenet.


















defencenet.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com