Παρασκευή 11 Ιουλίου 2014

Ο Αβραμόπουλος έφερε τον φαντάρο-φωτογράφο στην Αθήνα! (ΦΩΤΟ)... Κράτησε την υπόσχεση του ο ΥΕΘΑ! ...




Σας είχαμε ενημερώσει εγκαίρως για το περιστατικό με πρωταγωνιστή τον Υπουργό Εθνικής Αμύνης Δημήτρη Αβραμόπουλο και έναν στρατιώτη-φωτογράφο, τον Χρήστο Πέπε, ο οποίος υπηρετούσε τη στρατιωτική του θητεία στο ακριτικό φυλάκιο του Ελληνικού Στρατού στον Άγιο Ευστράτιο. 
Ο υπουργός επισκέφτηκε το φυλάκιο μαζί με την στρατιωτική ηγεσία του ΓΕΕΘΑ, του ΓΕΑ και του ΓΕΣ στις 19 Ιουνίου και εκεί μετά την τυπική παρουσίαση και αναφορά, ζήτησε από τους στρατιώτες να πλησιάσουν το τραπέζι και να πιούν ένα αναψυκτικό μαζί. Τότε πάνω στη συζήτηση μαζί τους ρωτά με τη σειρά ένα στρατιώτη με τι ασχολείται και αυτό του απαντά: «Φωτογράφος». Όντας φανατικός εραστής της φωτογραφίας και της φωτογραφικής τέχνης ο Δ.Αβραμόπουλος αρχίζει μια συζήτηση μαζί του που διήρκεσε περί τα 10 λεπτά, στο τέλος της οποίας του «προτάθηκε» από αυτόν να υπηρετήσει το υπόλοιπο της θητείας του στο ΥΠΕΘΑ ως φωτογράφος του υπουργού. 
Έκτοτε το θέμα… «ξεχάστηκε» από όλους, εκτός ίσως από τον ίδιο τον Υπουργό. 
Έτσι λοιπόν σήμερα στην Ελευσίνα, στην 112 Πτέρυγα Μάχης, όπου ο υπουργός και ο συνάδελφός του Προστασίας του Πολίτη Β.Κικίλιας ενημερώθηκαν για τα προβλήματα των πυροσβεστικών, είδαμε μία γνωστή «φυσιογνωμία». Τα parapolitika.gr ρώτησαν , έμαθαν , και το επιβεβαιώσαν!
Ο στρατιώτης – φωτογράφος του Αγίου Ευστρατίου μετατέθηκε ήδη στο ΥΠΕΘΑ και σήμερα ακολούθησε τον υπουργό στην πρώτη του «αποστολή»! 
Καλό υπόλοιπο θητείας λοιπόν και καλός πολίτης στη συνέχεια για τον στρατιώτη Χρ.Πέπε και τουλάχιστον «τσεκάραμε» ότι ο Υπουργός Εθνικής Αμύνης «τηρεί τα υπεσχημένα»! 
Πολύ σημαντικό για έναν υπουργό! 
Λ.Σ.Μ. 











parapolitika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com