Παρασκευή 11 Ιουλίου 2014

"Δεκανίκι" του Συστήματος η ΔΗΜΑΡ - Δεν υπολογίζει τις ψήφους της ΧΑ για το δημοψήφισμα ...




Για άλλη μια φορά η ΔΗΜΑΡ γινεται το "δεκανίκι" του συστήματος για "ιδεολογικούς" λογους.Απορρίπτει κάθε περίπτωση συνυπολογισμού των ψήφων της Χρυσής Αυγής για τη συγκέντρωση των 120 ψήφων, προκειμένου να διεξαχθεί η συζήτηση για δημοψήφισμα, ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς, Φώτης Κουβέλης. 
Με δημόσια δήλωσή του ο κ. Κουβέλης τονίζει ότι η Δημοκρατική Αριστερά "δεν πρόκειται να δεχθεί να συνυπολογισθούν και, δι' αυτού του τρόπου, να νομιμοποιηθούν οι υπογραφές βουλευτών της Χρυσής Αυγής για το σχηματισμό του αναγκαίου αριθμού των 120 βουλευτών".
Ο κ. Κουβέλης στην ίδια δήλωση προσθέτει πως για τη ΔΗΜΑΡ υπέρτερη δημοκρατική υποχρέωση είναι η απομόνωση της ΧΑ!
"Κανείς βουλευτής της Δημοκρατικής Αριστεράς δεν πρόκειται να επιτρέψει στη Χρυσή Αυγή να καταστεί παράγοντας της διεξαγωγής ή μη της κορυφαίας, όσο και αναγκαίας δημοκρατικής διαδικασίας, όπως είναι το δημοψήφισμα" καταλήγει ο πρόεδρος του κόμματος.
Με αυτόν τον τρόπο, ο κ. Κουβέλης επιβεβαιώνει ότι, στην περίπτωση που οι ψήφοι του ΚΚΕ δεν συνυπολογιστούν, τότε θα υπάρξει πολιτικό ζήτημα και ως εκ τούτου θα είναι απίθανο να συμπληρωθεί ο αριθμός των 120 υπογραφών. 
Σύμφωνα με στελέχη της ΔΗΜΑΡ, στην Αγίου Κωνσταντίνου εξετάζεται ήδη το σενάριο να αποσυρθεί η πρόταση του κόμματος για δημοψήφισμα.Σε ελεύθερη μετάφραση είδαν ότι όλα τα πασοκογενή στελέχη εγκαταλείπουν το "πλοιο", θυμίζοντας στον Φ.Κουβέλη τις "επιταγές" του Συστήματος.









defencenet.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com