Δευτέρα 28 Ιουλίου 2014

Αστέρια οι νεαροί Ηγέτες του Στρατεύματος – Πάντα σε ετοιμότητα – Και εκεί διαφέρουμε από τους άλλους ...




Την σοβαρή αλλά και ρεαλιστική εκπαίδευση που γίνεται στη Σχολή Ευελπίδων απεικονίζεται και στην θερινή διαβίωση των Σπουδαστών που διεξήχθη στο πεδίο ασκήσεων Λιτοχώρου Πιερίας από (28 Ιουνίου – 25 Ιουλίου 2014)
Οι νεαροί Ευέλπιδες είχαν την ευκαιρία να εκπαιδευτούν σε ασκήσεις αεροαπόβασης με ελικόπτερα ενώ εκτέλεσαν ταχεία καταδρομική επιχείρηση με την υποστήριξη των Επιθετικών Ελικοπτέρων Απάτσι !
3
4
Οι Εντολές και οι Οδηγίες αλλάζουν και κατευθύνουν τους Σπουδαστές σε ένα νέο αγώνα που θα κληθούν να αντιμετωπίσουν αλλά και να μεταφέρουν τις γνώσεις τους στους άνδρες που θα διοικήσουν !
5
Δεν είναι τυχαίο που το σύνολο των μάχιμων Μονάδων του Ελληνικού Στρατού μετατρέπεται σιγά -σιγά σε σύγχρονο αυτοκινούμενο αλλά και αερομεταφερόμενο Σώμα με τις ελλείψεις του αλλά και με τις λύσεις που εφευρίσκουν οι νεαροί Ηγέτες του Στρατεύματος …Άλλωστε και εκεί διαφέρουμε από τους άλλους !
6
2












hellasforce,com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com