Δευτέρα 28 Ιουλίου 2014

(ΒΙΝΤΕΟ+φωτογραφίες)--Επίδειξη ισχύος και ετοιμότητας της «αρκούδας» η Ημέρα του Ναυτικού! ...






Επίδειξη ισχύος και ετοιμότητας της «αρκούδας» η Ημέρα του Ναυτικού! (ΒΙΝΤΕΟ+φωτογραφίες)
Άνθρωποι σε όλη τη Ρωσία συγκεντρώθηκαν στις εορταστικές εκδηλώσεις για την «Ημέρα του Ναυτικού», δείχνοντας την υποστήριξή τους στους στρατιώτες. Πλοία, υποβρύχια, αεροπλάνα, στρατιώτες, ακόμα και ρομπότ παρέλασαν στα λιμάνια στο Βλαδιβοστόκ, στο Sevoromorsk, στην Αγία Πετρούπολη και στη Σεβαστούπολη.
Η Ημέρα του Ναυτικού, η οποία τιμά τις νίκες των ρωσικών ναυτικών, γιορτάζεται κάθε χρόνο την τελευταία Κυριακή του Ιουλίου.
navy_day8
Το μεγάλο πλοίο του Ειρηνικού Στόλου, «Νικολάι Vilkov», εμφανίστηκε ενώπιον του πλήθους στο Βλαδιβοστόκ. Επίσης παρόντες ήταν το μεγάλο αντι-ποβρυχιακό πλοίο «Marshal Shaposhnikov», το αντιτορπιλικό του στόλου «Bystry» και η ναυαρχίδα της παρέλασης -ο φύλακας-καταδρομικό πυραύλων «Varyag». Το «Alagez», ένα μοναδικό πλοίο που σχεδιάστηκε για να διασώζει τα πληρώματα υποβρυχίων, έλαβε επίσης μέρος στις εορταστικές εκδηλώσεις.
Ο εορτασμός στο Βλαδιβοστόκ ολοκληρώθηκε με επίδειξη πυροτεχνημάτων, τα οποία ήταν ορατά από σχεδόν παντού στην πόλη.
navy_day4
Ο Βλαντιμίρ Πούτιν πήγε στην βόρεια πόλη της Severomorsk πάνω στο αεροσκάφος που μετέφερε το καταδρομικό «Admiral Kuznetsov». Εκεί, συνεχάρη τους ναύτες και υποσχέθηκε περισσότερες επενδύσεις στο Πολεμικό Ναυτικό.
«Η δύναμη και η δόξα του στόλου μας θα αυξηθεί μόνο. Η αμυντική ετοιμότητα και κινητικότητα θα ενισχυθεί. Το υλικό και η τεχνική βάση του θα ενισχυθούν. Οι παράκτιες υποδομές του στόλου θα πρέπει να εκσυγχρονιστούν. Νέα πλοία θα κατασκευαστούν «, δήλωσε ο Πούτιν.
navy_day2
Το Ναυτικό πραγματοποίησε 43 αποστολές φέτος, οι οποίες είχαν ως στόχο την προστασία των θαλάσσιων συμφερόντων της Ρωσίας και την αντιμετώπιση της πειρατείας, είπε ο Πούτιν.
Είκοσι έξι νέα πολεμικά πλοία έχουν κατασκευαστεί στη χώρα, επτά από τα οποία έχουν ήδη περάσει στις ναυτικές δυνάμεις, είπε. Η κατασκευή των 60 στρατιωτικών πλοίων είναι σήμερα σε εξέλιξη σε ναυπηγεία σε όλη τη Ρωσία, πρόσθεσε.
navy_day
Στην ομιλία του, ο Πούτιν έδωσε ιδιαίτερη προσοχή στο στόλο της Μαύρης Θάλασσας. Η Μόσχα απέκτησε την κύρια βάση της το Μάρτιο, μετά την προσχώρηση της Δημοκρατία της Κριμαίας και της Σεβαστούπολης στη Ρωσία.
«Η ενίσχυση της δύναμης μάχης του στόλου της Μαύρης Θάλασσας είναι, φυσικά, μεταξύ των προτεραιοτήτων μας. Θα εκσυγχρονίσουμε τα σκάφη του και θα δημιουργήσουμε μια σύγχρονη στρατιωτική και κοινωνική υποδομή », υποσχέθηκε.
navy_day1
«Ο στόλος της Μαύρης Θάλασσας έχει και πάντα θα παίζει τον πιο σημαντικό ρόλο στην ασφάλιση της σταθερότητας στην περιοχή. Η σκληρότητα και η αυτοκυριαρχία των ναυτικών μας επέτρεψε στην Κριμαία να επανενωθεί με τη Ρωσία, ενώ διατήρησε την ειρήνη στη χερσόνησο», είπε ο Ναύαρχος Aleksandr Vitko, διοικητής στόλου της Μαύρης Θάλασσας.
navy_day5
navy_day6
navy_day7

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com