Τετάρτη 30 Ιουλίου 2014

«Όλη μέρα με τις καθαρίστριες θα ασχολούμαστε;» !!!




Θυμίζει τον δολοφόνο που κοιτάζει το πτώμα και διερωτάται "δεν υπάρχει κράτος να μαζέψει τα πτώματα από τους δρόμους;".

Σε καθημερινή βάση οι διάφοροι εκπρόσωποι της κυβέρνησης φροντίζουν να δίνουν τα διαπιστευτήριά τους, εις ό,τι αφορά την αναλγησία την οποία επιδεικνύουν προς τον Ελληνικό Λαό.
Περίοπτη θέση καταλαμβάνει αναμφισβήτητα η κυβερνητική εκπρόσωπος, η οποία συχνά-πυκνά δείχνει την προκλητικότητα και την αναισθησία που διέπει τη ΝΔ και κατ’ επέκταση την κυβέρνηση.
Η νέα επίδειξη κυνισμού και αντιλαϊκής-αντεργατικής συμπεριφοράς δόθηκε σε παρέμβασή της σε πρωινή τηλεοπτική εκπομπή, όπου με στόμφο και αναίδεια είπε ότι «δεν μπορούν να είναι οι καθαρίστριες κρατικοί υπάλληλοι», προσθέτοντας στη συνέχεια: «είμαστε όλοι καθαρίστριες, αλλά δεν μπορούμε να είμαστε κρατικοί υπάλληλοι».
Ερωτούμενη για τον αγώνα που κάνουν οι καθαρίστριες είπε ότι «υπάρχουν επαγγέλματα που δεν μπορούν να επιβαρύνουν το κράτος» και αμέσως μετά, εντελώς ξεδιάντροπα, υποστήριξε: «Θεωρώ ύβρη να ασχολούμαστε όλη μέρα με το θέμα των καθαριστριών όταν έχουμε 1,5 εκατομμύρια ανέργους»!
Θα ήταν πολύ ενδιαφέρον να μας εξηγούσε η εριστική κυβερνητική εκπρόσωπος πώς ερμηνεύει την έννοια της ύβρεως.
Από ένα άτομο, όμως, σαφώς ανιστόρητο, το οποίο δεν γνωρίζει ότι ο «Αττίλας 2» πραγματοποιήθηκε μετά την πτώση του καθεστώτος της 21ης Απριλίου και επί των ημερών του Κωνσταντίνου Καραμανλή, δεν έχουμε την απαίτηση να επεξηγεί έννοιες, τις οποίες δεν κατανοεί ούτε στο ελάχιστο.
Είναι φανερό, πάντως, ότι η Βούλτεψη λανσάρει στους τηλεοπτικούς δέκτες την κυβερνητική τακτική της διάσπασης των εργαζομένων. Σήμερα είναι «ύβρις» ο αγώνας των καθαριστριών. Αύριο θα είναι των σχολικών φυλάκων και μεθαύριο κάποιου άλλου επαγγελματικού κλάδου.
Κάθε ομάδα εργαζόμενων θα πρέπει να ρίχνεται στην αφάνεια και το πυρ το εξώτερον, να απομονώνεται από το υπόλοιπο εργατικό δυναμικό, γιατί «έχουμε 1,5 εκατομμύρια ανέργους».
Λες και αυτός ο τεράστιος αριθμός ανέργων προέκυψε από μόνος του και δεν αποτελεί το αρνητικό επίτευγμα των διαδοχικών μνημονιακών κυβερνήσεων, μ’ αυτή του Αντώνη Σαμαρά να κατέχει αναμφισβήτητα την θλιβερή πρωτιά της χειρότερης μεταπολιτευτικής κυβέρνησης.
Ύβρις, πάντως, για να έρθουμε και στον χαρακτηρισμό της Βούλτεψη, είναι να καταστρέφει η Κυβέρνηση την Χώρα, να ξεπουλά την δημόσια περιουσία της, να οδηγεί στην φτώχεια, την ανεργία και την πείνα τους Έλληνες και όλα αυτά να τα παρουσιάζει ως ένα θεάρεστο έργο, το οποίο πρέπει να συνεχιστεί.
Όσο για την ατάκα «Είμαστε όλοι καθαρίστριες» είναι ανάξια έστω και στοιχειώδους σχολιασμού.
Η Βούλτεψη και ο κομματικός-κυβερνητικός προϊστάμενός της εκμεταλλευόμενοι την θεσμική τους ιδιότητα είναι αποφασισμένοι να προχωρήσουν όσο μπορούν την ολοκλήρωση τόσο του ξεπουλήματος κάθε Εθνικού πόρου, όσο και της «κινεζοποίησης» του Ελληνικού Λαού.
Γι’ αυτό και προσπαθούν με κάθε τρόπο να γαντζωθούν στην εξουσία για όσο το δυνατόν περισσότερο χρονικό διάστημα, αποφεύγοντας να πάνε σε εκλογές ακριβώς γιατί γνωρίζουν ότι η Λαϊκή ετυμηγορία θα είναι καταπέλτης εναντίον τους.



































defencenet.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com