Τετάρτη 30 Ιουλίου 2014

Στα Σκόπια χτίζεται το μεγαλύτερο τζαμί των Βαλκανίων! ...



Στη δημιουργία του μεγαλύτερου μουσουλμανικού τεμένους αγωνίζονται οι πιστοί του Ισλάμ των Βαλκανίων.
Πριν από δύο χρόνια στην πρωτεύουσα του Κοσσυφοπεδίου, Πρίστινα, μπήκαν τα θεμέλια του μεγαλύτερου τζαμιού στα Βαλκάνια με χρηματοδότηση τουρκικών φορέων.
Ένα άλλο τεράστιο τζαμί χτίσθηκε στη Σερβία, στο Νόβι Παζάρ. Ενώ αυτήν την εποχή χτίζεται και το μεγάλο τζαμί, 4.500 τ.μ. στο Σεράγεβο και αυτό με τη συνδρομή τουρκικών φορέων.
Την περασμένη εβδομάδα, σημειώνει η σλαβική εφημερίδα Dnevnik που μεταφράζει το echedoros-a.gr, τέθηκαν τα θεμέλια του μεγαλύτερου μουσουλμανικού τεμένους των Βαλκανίων, το οποίο εκτός από το ναό θα περιέχει και ένα μεγάλο μουσουλμανικό εκπαιδευτικό κέντρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com