Τετάρτη 30 Ιουλίου 2014

ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΜΕΛΕΤΗΣΟΥΝ;



ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 8 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΨΗΦΙΣΤΕΙ 400(!!!) ΠΡΟΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ
ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ...ΤΗΝ ΥΠΟΔΟΣΗ...


Ούτε ένα, ούτε δύο, αλλά σχεδόν 400 θα είναι τα... προαπαιτούμενα που θα επιχειρήσει να περάσει η κυβέρνηση εν μέσω καλοκαιριού από τη Βουλή, μέσω του πολυνομοσχεδίου του Υπουργείου Οικονομικών.
Πρόκειται για ένα νέο πολυνομοσχέδιο το οποίο θα πρέπει να έχει ψηφιστεί μέχρι και τις 8 Αυγούστου, ώστε η Ελλάδα να μην αντιμετωπίσει προβλήματα στη δεύτερη υποδόση του 1 δισ. ευρώ και μέχρι το βράδυ θα έχει εισαχθεί στην Βουλή.
Νωρίς το απόγευμα ο κ. Γκίκας Χαρδούβελης συναντήθηκε με εκπροσώπους της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ, που θα έχουν το ρόλο των εισηγητών στο πολυνομοσχέδιο, προκειμένου να συζητηθούν οι τελικές λεπτομέρειες. Σε αυτή συμμετείχαν, πλην του Υπουργού Οικονομικών, οι κ. Βεζυρόπουλος, Σκρέκας, Καραγκούνης από τη Νέα Δημοκρατία και οι κ. Κουτσούκος, Τριανταφύλλου και Ρήγας από το ΠΑΣΟΚ, ενώ παρόντες ήταν και οι κ. Πρωτόπαπας και Κουτρουμάνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com