Πέμπτη 17 Ιουλίου 2014

Τα «τάγματα εθελοντών» του Ποταμιού ξεχύνονται στις παραλίες ...





Σφήνα στο ΣΥΡΙΖΑ που προωθεί κοινό μέτωπο των κοινωνικών και πολιτικών δυνάμεων ενάντια στο νομοσχέδιο για τον αιγιαλό με το οποίο εμπορευματοποιούνται τεράστιες παράκτιες περιοχές, επιχειρεί Το Ποτάμι. Οι «εθελοντές» του κόμματος εκλήθησαν από τον ηγέτη τους κ. Στ. Θεοδωράκη, με εξάρτυση παραλίας, (μαγιώ, σορτσάκι, καπελάκι κ.λπ) και επιβαίνοντες σε δίτροχα οχήματα, να εξορμήσουν στις παραλίες της χώρας.

Επικεφαλής της δράσης, καθότι είναι η πρώτη που πραγματοποιείται μετά το συνέδριο του Κόμματος, θα είναι ο ίδιος ο κ. Στ. Θεοδωράκης, ο οποίος αποφάσισε να κάνει γνωστές τις θέσεις του για το νομοσχέδιο για τον αιγιαλό, οι οποίες ωστόσο, ως τώρα τουλάχιστον, δεν έχουν δημοσιοποιηθεί. Οι εθελοντές του κόμματος, πάντως, προτίθενται να ενημερώσουν τους λουόμενους, δια φυλλαδίων (που μετά θα μετατρέπονται σε τασάκια) για τις θέσεις του για το αιγιαλό.

Είναι γεγονός πάντως, πως η πρωτοβουλία αυτή του κ. Θεοδωράκη ανελήφθη μετά τις αιτιάσεις που είχε διατυπώσει η Κουμουνδούρου ότι Το Ποτάμι δεν έχει θέσεις για το νομοσχέδιο για τον αιγιαλό. Στην ερώτηση δε εάν το κόμμα θα εκπροσωπηθεί στη σημερινή εκδήλωση για το επίμαχο νομοσχέδιο που διοργανώνει σήμερα ο ΣΥΡΙΖΑ (στα πρότυπα της «μικρής ΔΕΗ΄) στο Μουσείο Μπενάκη, οι ποταμίσιοι απαντούν «καρφώνοντας» την Κουμουνδούρου: Δε μας έχει καλέσει κανείς.

Γιατί, δηλαδή, αν τους καλούσαν θα προσέρχονταν; Εξάλου, ο κ. Θεοδωράκης, όπως ξεκαθάρισε και στην υπόθεση της «μικρής ΔΕΗ», τάσσεται υπέρ της εκποίησης της δημόσιας περιουσίας, λειτουργώντας ως δεκανίκι στη συγκυβέρνηση…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com